Bestelling Beschadigd

Is je bestelling beschadigd geleverd? Ons beleid verschilt hiervoor per land. Hier lees je wat je eraan kunt doen.

 

Verzendverzekering Nederland (PostNL)

Heb je bij ons een verzendverzekering gekocht? In dat geval zijn de bestelde producten verzekerd tegen schade. Kun je aantonen dat de bestelling beschadigd is geleverd (met bijvoorbeeld enkele foto’s of een video), dan zorgen wij ervoor dat je alsnog de bestelde goederen ontvangt. Zijn deze niet meer in voorraad, dan zullen wij een alternatief aanbieden.

 

Verzendverzekering België (bpost)

Heb je bij ons een verzendverzekering gekocht? In dat geval zijn de bestelde producten verzekerd tegen schade. Bestellingen uit België worden verzonden en verzekerd via bpost. Is de bestelling beschadigd? Dien dan een klacht in bij uw lokale postkantoor. Zij regelen dit verder met u.

Meer informatie: http://www.bpost.be/nl/faqs/faq/beschadigde-zending

 

Verzendverzekering Duitsland

Heb je bij ons een verzendverzekering gekocht? In dat geval zijn de bestelde producten verzekerd tegen schade. Bestellingen uit Duitsland worden verzonden en verzekerd via DHL. Is de bestelling beschadigd? Dien dan een klacht in bij uw lokale postkantoor. Zij regelen dit verder met u.

Voor meer informatie: https://www.dhl.de/schadensanzeige

 

Geen verzendverzekering

Heeft u geen verzendverzekering aangeschaft? Dan kunnen wij helaas niets voor u betekenen in het geval van beschadigde of vermiste goederen.


Meer info over verzendverzekering

Klik hier voor meer informatie over de verzend verzekering

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.