Betaalmethoden

Een bong kopen met PayPal, Creditcard of Bitcoin? Of wil je gewoon betalen via je eigen bank met iDeal? Bongify biedt een aantal verschillende betaalmethoden aan. Bekijk hieronder met welke betaalmethoden je bij Bongify kunt bestellen.

 

iDEAL

iDEAL is verreweg de meest populaire betaalmethode bij Nederlandse webwinkels. Daarom accepteren wij natuurlijk ook iDEAL. iDEAL betalingen zijn snel, veilig en gemakkelijk.

Creditcard

Creditcards worden door heel Europa en de rest van de wereld veel gebruikt. Bij ons kun je betalen met VISA, MasterCard, American Express, CartaSi (Italiaans) en Cartes Bancaires (Frans). Als jouw creditcard beschikt over 3-D Secure beveiliging, moet je de code / het wachtwoord tijdens het betalen invullen om je identiteit te bevestigen. Dit verkleint het risico op frauduleus gebruik van creditcards.

SOFORT

SOFORT is een populaire Europese betaalmethode met miljoenen maandelijkse transacties. Hoewel het een van de meest gebruikte betaalmethoden voor online winkelen is in Duitsland, is SOFORT ook beschikbaar voor consumenten in Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, België en Polen. Wij bieden SOFORT aan in onze kassa zodat je ook met deze betaalmethode snel en eenvoudig kunt afrekenen!

Bankoverschrijving

Hoewel wij veel verschillende betaalmethoden aanbieden, is het bij ons natuurlijk ook gewoon mogelijk om via bankoverschrijving te betalen. De bestelling wordt verzonden zodra wij het volledige orderbedrag op onze bankrekening ontvangen.

Bankgegevens

PayPal

PayPal is een van de meest veilige manieren om online aankopen te betalen. Door af te rekenen via PayPal, ben je automatisch beschermd door PayPal's aankoopbescherming. Als de verkoper bijvoorbeeld de goederen niet verzendt, kun je aankoopbescherming aanvragen bij PayPal. Dus als je je afvraagt waar je een bong kopen met PayPal, dan zit je bij Bongify goed!

Bitcoin

Bitcoin is een fantastische betaalmethode om aankopen te doen die je liever niet in je bankafschriften terugziet. Of misschien heb je gewoon nog wat bitcoins die je vergeten was. Dus, een bong kopen met Bitcoin? Dat doe je bij Bongify! Wij hebben Bitcoin betalingen snel, eenvoudig en veilig gemaakt voor onze klanten.

KBC / CBC

KBC en CBC zijn samen de grootse bank van België. Via deze methode kunnen klanten van deze bank gemakkelijk en veilig betalen via hun vertrouwde betaalomgeving. Ook is het via KBC/CBC vaak mogelijk om achteraf te betalen. Een bong kopen met KBC/CBC is bij ons hartstikke eenvoudig.

Belfius Direct Net

Belfius is een van de grootste banken van België. Bongify accepteert betalingen via het online betaalplatform van Belfius, genaamd "Belfius Direct Net", of via de mobiele Belfius app. Belfius is een "directe" betaalmethode. De betalingen worden direct bevestigd, waarna we uw bestelling gereed maken voor verzending. Bongify is een van de enige online bong shops die Belfius Direct Net betalingen accepteert.

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.