Downstems

Hier vind je alle downstems in ons assortiment. Deze bestaat uit verschillende glazen downstems, metalen downstems, diffuser downstems, goedkope downstems en "inside cut" downstem adapters.

Wat is een downstem?

Een bong downstem, ook bekend als "downpipe" of "adapter", is het pijpje in je bong waardoor de rook in het water komt. De downstem steekt in de bong, en op de andere kant / de bovenkant van de downstem wordt de bowl bevestigd. In de bowl worden de kruiden aangestoken, de rook wordt via de downstem het bongwater in gezogen en wordt vervolgens via de hals van de bong ingeademd. Een bong downstem is dus niet alleen essentieel, maar kan ook de rookervaring verbeteren. Een goede downstem laat voldoende rook door, past perfect in de bong en is gemaakt van sterk en duurzaam glas. Voor het verbeteren van de koeling en het rookcomfort kun je een diffuser downstem gebruiken.

Bong downstem kopen

Is je oude bong downstem gebroken bij het schoonmaken van je bong? Voor slechts een paar euro kun je bij ons een nieuwe downstem kopen. Of ben je op zoek naar een diffuser downstem om het rookcomfort van je bong te verbeteren? Hoe dan ook, zoek niet verder: bij Bongify vind je de beste en meest goedkope bong downstems van onder andere de premium merken Black Leaf en Blaze Glass. Gratis verzending vanaf €75,-!

Welke maat/lengte downstem heb ik nodig?

Lees onze blog over het bepalen van de perfecte lengte voor je bong downstem als je niet precies weet welke maat je nodig hebt.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 23

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina
Copyright © 2023 Bongify. All rights reserved.