Bong kopen in Groningen

Je bent op zoek naar een bong, maar waar krijg je nou de beste deal? Bongify staat voor goede kwaliteit tegen een lage prijs. En dat zie je terug in ons assortiment. De beste honeycomb bongs, percolator bongs en oil rigs van onder andere Black Leaf en Blaze Glass. Zo wordt een bong kopen weer leuk. 

Een bong kopen in Groningen, of toch maar via internet?

Groningen is een prachtige stad, en er zijn verschillende winkeltjes waar je een bong kunt kopen, waaronder bijvoorbeeld de Tevreden Rookster. Maar waarom zou je naar zo'n winkeltje gaan, als Bongify veel goedkopere bongs in voorraad heeft? Een headshop in het stadscentrum van Groningen moet natuurlijk ook betalen voor het winkelpand en het personeel. Daarom is het veel verstandiger om een bong te bestellen bij een gerennomeerde webshop met als belangrijkste kenmerk: hoge kwaliteit bongs voor lage prijzen. Dat is dan ook de belangrijkste reden dat een heel groot deel van de Bongify-klantenkring keer op keer weer naar ons terug komt voor hun bongs en accessoires. Daarbij biedt Bongify snelle en discrete verzending (gratis vanaf €75,-!), dus op werkdagen voor 17:00 besteld is morgen in huis! Neem een kijkje in het menu, of bekijk hieronder onze nieuwste producten. 

Een bong kopen bij Bongify

Waarom is het verstandig om je bongs en accessoires te bestellen bij Bongify?

 • Gratis verzending vanaf €75,-
 • Gratis aansteker bij iedere bestelling
 • Jaren ervaring en ongeëvenaarde expertise
 • Niet goed? Geld terug!
 • Snelle en discrete verzending door de gehele EU
 • De grootste leverancier van bongs in Groningen

Dit zijn natuurlijk slechts enkele voorbeelden van redenen om bij Bongify te winkelen. Wanneer we aan onze klanten vragen wat nou dé reden voor hen is om bij Bongify te bestellen, dan horen we veelal dat klanten zich bij ons gehoord voelen. Heb je een vraag, of vind je dat iets beter kan? Neem gerust contact met ons op, en we doen er iets mee! Hoewel we natuurlijk niet kunnen voorkomen dat er wel eens iets mis gaat, zorgen we er altijd voor dat iedere bestelling op een nette manier is afgehandeld. Een tevreden klant is ons belangrijkste doel.

Nieuwe producten
 1. Face Mask 'Highdays for Future'
  Face Mask 'Highdays for Future'
  Speciale prijs € 8,99 Normale prijs € 9,99
 2. Face Mask 'Weed'
  Face Mask 'Weed'
  Speciale prijs € 8,99 Normale prijs € 9,99

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.