Bong kopen in Amsterdam

Je bent op zoek naar een bong, maar waar krijg je nou de beste deal? Bongify staat voor goede kwaliteit tegen een lage prijs. En dat zie je terug in ons assortiment. De beste honeycomb bongs, percolator bongs en oil rigs van onder andere Black Leaf en Blaze Glass. Zo wordt een bong kopen weer leuk. 

Een bong kopen in Amsterdam

Hoewel je in Amsterdam talloze mooie bongs en rookwaren kunt vinden, staat Amsterdam ook bekend om extreem hoge prijzen. Een bong waar je bij ons slechts €50,- voor betaalt, kost in Amsterdam al gauw €150,- tot €200,-. Het is dus niet slim om zelf in Amsterdam op zoek te gaan naar een bong, laat dat maar aan de toeristen over. Als je een beetje slim bent ga je op internet op zoek naar de goedkoopste aanbieder, en dan kom je al snel uit bij ons: Bongify.

Waarom een bong kopen bij Bongify

Waarom is het verstandig om je bongs en accessoires te bestellen bij Bongify?

 • Gratis verzending vanaf €75,-
 • Gratis aansteker en goodies bij iedere bestelling
 • Jaren ervaring en ongeëvenaarde expertise
 • Niet goed? Geld terug!
 • Snelle en discrete verzending door de gehele EU

Dit zijn natuurlijk slechts enkele voorbeelden van redenen om bij Bongify te winkelen. Wanneer we aan onze klanten vragen wat nou dé reden voor hen is om bij Bongify te bestellen, dan horen we veelal dat klanten zich bij ons gehoord voelen, en dat zij ook écht geholpen worden. Heb je een vraag, of vind je dat iets beter kan? Neem gerust contact met ons op, en we doen er iets mee! Hoewel we natuurlijk niet kunnen voorkomen dat er wel eens iets mis gaat, zorgen we er altijd voor dat iedere bestelling op een nette manier is afgehandeld. Een tevreden klant is ons belangrijkste doel.

Nieuwe producten
 1. Face Mask 'Highdays for Future'
  Face Mask 'Highdays for Future'
  Speciale prijs € 8,99 Normale prijs € 9,99
 2. Face Mask 'Weed'
  Face Mask 'Weed'
  Speciale prijs € 8,99 Normale prijs € 9,99

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.