Een bong kopen in Antwerpen

Je bent op zoek naar een bong, maar waar krijg je nou de beste deal? Bongify staat voor goede kwaliteit tegen een lage prijs. En dat zie je terug in ons assortiment. De beste honeycomb bongs, percolator bongs en oil rigs van onder andere Black Leaf en Blaze Glass. Zo wordt een bong kopen weer leuk. 

Waarom een bong kopen bij Bongify

Waarom is het verstandig om je bongs en accessoires te bestellen bij Bongify?

  • Gratis verzending vanaf €75,-
  • Gratis aansteker en goodies bij iedere bestelling
  • Jaren ervaring en ongeëvenaarde expertise
  • Niet goed? Geld terug!
  • Snelle en discrete verzending door de gehele EU
  • Hoge kwaliteit, de laagste prijzen

Dit zijn natuurlijk slechts enkele voorbeelden van redenen om bij Bongify te winkelen. Wanneer we aan onze klanten vragen wat nou dé reden voor hen is om bij Bongify te bestellen, dan horen we veelal dat klanten zich bij ons gehoord voelen. Heb je een vraag, of vind je dat iets beter kan? Neem gerust contact met ons op, en we doen er iets mee! Hoewel we natuurlijk niet kunnen voorkomen dat er wel eens iets mis gaat, zorgen we er altijd voor dat iedere bestelling op een nette manier is afgehandeld. Een tevreden klant is ons belangrijkste doel.

Favoriet in België

Bongify is een Nederlands bedrijf gevestigd vlakbij de Belgische grens. Dankzij vele tevreden klanten is Bongify al geruime tijd favoriet onder Belgische bong-rokers. Omdat wij onze Belgische bestellingen verzenden via bpost, geldt ook hier in de meeste gevallen: "Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!". Het is ook mogelijk om je bestelling op afspraak persoonlijk bij ons op te halen. Bekijk hieronder enkele nieuwe producten in ons assortiment, of neem een kijkje in het menu van de #1 Bong Specialist van Europa.

 

Nieuwe producten

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.