Bong kopen in Sittard

Je bent op zoek naar een bong, maar waar krijg je nou de beste deal? In Sittard-Geleen zijn geen echte headshops of bong specialisten die een goed assortiment aan bongs en accessoires bieden. Je kunt wel een bong kopen, bijvoorbeeld in de nachtwinkel in Geleen, maar dat zijn geen "echte" bongs. In Born is Bongify gevestigd, de enige echte bong specialist van heel Europa. In deze webshop vind je de beste (glazen) bongs voor de beste prijzen.

Een bong kopen en afhalen in Sittard (Born)

Bongify heeft geen showroom, maar je kunt je bestelling wel op afspraak komen afhalen. Anders wordt je bestelling gewoon verzonden, en heb je hem in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Vanaf €75,- is verzending zelfs gratis!

Bongify staat voor goede kwaliteit tegen een lage prijs. En dat zie je terug in ons assortiment. De beste honeycomb bongs, percolator bongs en oil rigs van onder andere Black Leaf en Blaze Glass. Zo wordt een bong kopen weer leuk. 

Een bong kopen bij Bongify

Bij Bongify kun je de beste accessoires en bongs kopen voor de laagste prijzen van Nederland. Maar wat heeft Bongify verder te bieden?

 • Gratis verzending vanaf €75,-
 • Gratis goodies en aansteker bij iedere bestelling
 • Jaren ervaring en ongeëvenaarde expertise
 • Niet goed? Geld terug!
 • Snelle en discrete verzending door de gehele EU
 • Gratis afhalen in Born (op afspraak)
New Products
 1. 'ZenPen' Hasj Grinder
  'ZenPen' Hasj Grinder
  Special Price € 17,50 Regular Price € 24,95

Wanneer we aan onze klanten vragen wat nou dé reden voor hen is om bij Bongify te bestellen, dan horen we veelal dat klanten bij ons de beste service ervaren. Heb je een vraag, of vind je dat iets beter kan? Neem gerust contact met ons op, en we doen er iets mee! Hoewel we natuurlijk niet kunnen voorkomen dat er wel eens iets mis gaat, zorgen we er altijd voor dat iedere bestelling op een nette manier is afgehandeld. Een tevreden klant is ons belangrijkste doel.

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.