IJs Bongs

IJs Bong Kopen? Een IJs Bong of Ice Bong is een bong waarin de rook wordt gekoeld door ijsblokjes. Hierdoor krijg je een ontzettend smaakvolle rook die extra zacht is op je keel, waardoor je veel minder snel hoeft te hoesten! Bij Bongify vind je de beste en goedkoopste ijs bongs van Nederland en België, van de beste merken zoals Black Leaf, Grace Glass, Blaze Glass en Boost. Gratis verzending vanaf €75!

Een ijsbong kopen bij Bongify

Ben je op zoek naar een bong voor ijs? Wij hebben goedkope ijsbongs, plastic ijsbongs en glazen ijsbongs op voorraad! In deze categorie vind je ze allemaal. Een ijs bong is in principe niets anders dan een gewone bong die is uitgerust voor roken met ijsblokjes. Wat zijn de voordelen van een ijs bong? Het ijs koelt de rook, waardoor je minder hoest en meer rook kan inademen. Daarnaast houdt het ijs ook eventuele spetters bongwater tegen. Hoe werkt een ijsbong precies? Heel simpel: zorg dat je wat ijsblokjes of "crushed ice" hebt, gooi ze voorzichtig in de bovenkant van de ice bong, en de ijsblokjes worden vastgehouden door de "ice spikes"! Nu vul je de bong met water, en je bent klaar om te roken. Eerst wordt de rook gekoeld en gefilterd door het water, waarna het ijs het werk afmaakt. Heb je nog nooit een ijs bong gerookt? Probeer dan een van onze goedkope ice bongs om te zien of het iets voor jou is, of ga meteen voor een luxe glazen ijs bong als je al een ervaren bong roker bent!

Verschillende soorten ijs bongs

Er zijn tegenwoordig vele soorten bongs verkrijgbaar, en zo zijn er ook verschillende soorten ijs bongs. De eerste ijs bongs waren waterpijpen met meestal drie "ice notches": inkepingen in het glas die één of meerdere ijsblokjes in de hals van de bong vasthouden. Deze ice notches zijn nu wat gemoderniseerd, waardoor de vorm wat sierlijker in de bong is verwerkt (en waardoor deze ice spikes vaak ook steviger zijn dan voorheen). Daarnaast zijn er ook bongs voor in de vriezer met een koelspiraal verkrijgbaar: dit zijn eigenlijk geen ijs bongs, want de glycerine bevriest niet. Toch koelt het de rook enorm goed, dus ook deze "ijs bongs" zijn zeker de moeite waard.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 126

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. BL Beakerbong Ice Rainbow
    BL Beakerbong Ice Rainbow
    Speciale prijs € 65,00 Normale prijs € 75,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 126

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.