Chillums

Chillums zijn traditionele pijpen voor het roken van cannabis, hasj, tabak of mapacho. Chillums worden al honderden jaren gebruikt door verschillende stammen over de hele wereld en zijn een van de meest authentieke pijpen voor het roken van wiet of hasj. Een groot voordeel van de chillum is dat men vaak geen tabak door de kruiden mixt, waardoor de authentieke rookervaring en een puur effect van de wiet verzekerd is.

Chillum Roken

Hoe rook je een chillum? Een chillum roken verschilt enigszins met het roken van een one-hitter, bong of spoon pijp. Een chillum wordt vaak gebruikt om hasj te roken; je wilt dus niet alles in één keer oproken. In plaats daarvan wordt een chillum vaak gerookt als een joint: langzaam en ontspannen. Er zijn zelfs speciale chillum cafés om sociaal chillum te roken. Nadat je de chillum stone hebt geplaatst, vul je de pijp met genoeg wiet, hasj of tabak (of een mix hiervan) om minstens een paar goede teugen te kunnen nemen. Het is een aanrader om een vochtige doek langs het mondstuk te houden. Dit is de traditionele manier van chillum roken: het koelt de rook beter, en het is gemakkelijker en comfortabeler dan zonder doek. Je kunt chillums ook gebruiken voor concentraten of dabs.

Chillum Kopen

Wil je een chillum kopen? Zoek dan niet verder. Bongify is de #1 Bong Specialist van Europa, maar we hebben ook een selectie prachtige chillums te koop. Verschillende houten chillums, stenen chillums, chillum accessoires (zoals chillum stones) en enkele andere wietpijpjes vind je op deze pagina. Bekijk hieronder onze chillums en accessoires!

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.