Coffeeshop Club 88 in Geleen | Recensie

Coffeeshop Club 88 in Geleen is misschien wel de meest populaire coffeeshop in Sittard-Geleen. In tegenstelling tot Skunk / Relax in Sittard en Genesis en Geleen, staat de Club 88 bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding. In dit artikel beschrijven we de goede en slechte kanten van deze coffeeshop, zodat je weet wat je precies kunt verwachten wanneer je er zelf heen gaat.

De wiet bij Club 88

Zoals gezegd staat deze coffeeshop bekend om zijn goede prijs kwaliteit verhouding. Zo krijg je vaak wat meer speciale soortjes als Chocolope voor een redelijk goede prijs, en komen veel mensen speciaal naar de Club 88 voor de King Hassan / King Mo hasj die ongeveer 8 euro per gram kosten en als een bunker buster bom inslaan.

Het enige nadeel aan de wiet bij Club 88 is dat deze vaak nog vrij vochtig is.

De sfeer in Coffeeshop Club 88

Wat erg jammer is aan Club 88, is dat je in deze shop niet gezellig kunt zitten. Er staan een aantal staantafels achterdoor in de rokersruimte van de shop waar je wel gewoon een jointje kunt roken, maar je kunt niet rustig zitten en tv kijken zoals in veel andere coffeeshops. Dit is voor veel mensen een reden om toch naar de Genesis een stukje verderop in de straat te gaan, hoewel deze niet zo bekend staat om een ruim menu en goede kwaliteit.

Het personeel in de Club 88 is meestal ook erg vriendelijk en behulpzaam. Je kunt zien hoe ze de zakjes afwegen, en indien gewenst is het vaak geen probleem om even de toppen te zien voordat je ze koopt. Wel geldt ook voor de Club 88 (net als veel andere coffeeshops) dat je hier beter wordt behandeld naarmate je vaker komt. Herkennen ze je gezicht, dan is het personeel eerder geneigd om je ergens mee te helpen of vragen te beantwoorden.

Verboden voor Belgen

Mogen Belgische klanten nog naar binnen bij coffeeshop Club 88? Daar kunnen we heel duidelijk over zijn: nee. Zowel in Maastricht, Sittard als in Geleen komen Belgische klanten de coffeeshops niet meer binnen. Dit heeft te maken met het beleid van de gemeente, en als shop kunnen zij hier dus niets aan doen.

Conclusie

Al met al is Coffeeshop Club 88 een zeer fijne shop om snel iets te halen. Je krijgt hier wel waar voor je geld vergeleken met sommige andere shops. Verwacht niet dat je binnen lekker tot rust kunt komen terwijl je voor de TV een jointje of bong rookt, want dit kan alleen in de kleine rokersruimte met staantafels. Kom je puur om wat lekkere wiet of hasj te halen, dan zit je bij Club 88 zeker weten goed!

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.