Ontwerp je eigen bong!

€ 0,00
Niet op voorraad
SKU
Designyourownbong!

Je eigen naam of tekst op een bong

Wil je je eigen naam (of die van iemand anders) op een bong laten maken? Zoek niet verder, Bongify is het enige bedrijf in Europa dat custom bongs aanbiedt!

Gepersonaliseerde bongs zijn niet alleen cool om zelf te hebben; ze zijn een uniek en veelzeggend cadeau voor iedere stoner, en maken iemand zeker weten erg blij. Je hebt namelijk niet alleen aan iemands favoriete bezigheid gedacht, maar je hebt er ook nog eens zijn of haar naam op laten zetten.

Custom bongs zijn niet alleen een uniek cadeau, maar kunnen ook dienen als effectieve marketingtool voor bedrijven, coffeeshops en (waterpijp) lounges.

Hoe werkt het?

Simpel! Kies de bong die jij wilt customizen, voer je tekst in en wij zorgen voor de rest! Wil je een logo, of bijvoorbeeld een apart lettertype? Neem contact met ons op en ontwerp een bong samen met ons.

Jouw logo op een bong

Naast een tekst is het ook mogelijk om een logo of icoon op een bong te laten maken. Voor prijzen en mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Voor grotere hoeveelheden (voor bijvoorbeeld coffeeshops, lounges, headshops etc.) hanteren wij lagere prijzen. U kunt ook altijd even bellen.

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.