Extra stoned worden van je wiet? Dat doe je zo!

Veel mensen vinden wiet erg duur. En in Nederland is dat ook in veel gevallen zo. Vandaar dat wij het niet gek vinden dat deze mensen vaak proberen om zo stoned mogelijk te worden van hun wiet. Gelukkig zijn er een paar manieren om je cannabis efficiënter te gebruiken dan door er een jointje van te rollen.

Extra stoned worden met een bong

klein topje wietEen bong staat bekend als het paradepaardje in een verzameling van rokersattributen. Een bong ziet er namelijk niet alleen cool uit, het heeft ook nog eens echte voordelen om een bong te roken. Een daarvan is dat je echt een stuk stoneder wordt van een bong hit dan van een joint, wanneer je dezelfde hoeveelheid rookt. Dat komt voornamelijk doordat je helemaal niets van rook verspilt (alles gaat direct je longen in), terwijl je bij een joint toch een hoop rook "verliest". Een andere reden dat een bong je extra stoned kan maken ten opzichte van een joint, is dat je de rook van een bong vaak veel dieper inademt. Zo bereikt meer rook daadwerkelijk je longblaasjes, en kan er meer THC worden opgenomen. Helemaal super!

Extra stoned worden met een spacecake

Naast een bong roken om extra stoned te worden, kun je je cannabis ook eetbaar maken! Door cannabis op te eten wordt je extreem stoned, en het effect houdt ook veel langer aan. Een nadeel hiervan is wel dat je niet de heerlijke smaak van cannabisrook proeft, maar ach, je moet er iets voor over hebben. Het is natuurlijk niet erg verstandig om cannabis zomaar op te eten. Je kunt dit wel proberen, maar naast een verschrikkelijke smaak zal dit ook niet erg effectief zijn. THC moet zich namelijk kunnen binden aan vetten, waardoor dit gemakkelijk in je lichaam opgenomen kan worden. Bereid daarom een gerecht met veel boter of andere vetten, zoals bijvoorbeeld spacecake. Een ander gerecht dat het goed doet onder spacecake liefhebbers is een wiet pannenkoek. Snel klaar, gemakkelijk te maken en erg lekker!

Extra stoned worden met een vaporizer

Tot slot hebben we nog de vaporizer, een hele andere manier van cannabis consumptie dan veel mensen gewend zijn. Ook een vaporizer kan je behoorlijk, zo niet knetter stoned maken. Een vaporizer is namelijk heel efficiënt, omdat deze de wiet niet verbrandt. Zo kun je meerdere hits nemen van slechts een klein beetje wiet!

Conclusie

Om extra stoned te worden van je wiet, moet je ervoor zorgen dat de cannabinoïden (THC, CBD en andere stoffen) efficiënter worden opgenomen in je lichaam. Goede manieren hiervoor zijn het roken van een bong, het maken van een spacecake of een ander cannabis gerecht. Ook zijn vaporizers een manier om flink stoned te worden, hoewel het effect hiervan enigszins anders is. Succes!

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.