Een goedkope bong kopen

Bongs worden steeds populairder, en dat is niet zomaar. Hoewel veel mensen de duurdere percolator- en honeycomb bongs prefereren, zijn er ook mensen die liever een goede goedkope bong kopen en er wat minder geld aan uitgeven. Gelukkig gaan goede kwaliteit en lage prijzen tegenwoordig goed samen: wij hebben een selectie gemaakt van de 5 beste goedkope bongs van de Duitse topmerken Black Leaf en Blaze Glass.

Plastic / Acryl bong met metalen bowl

Deze plastic bong is zeer duurzaam. In tegenstelling tot glas is dit plastic zeer moeilijk te breken. Van formaat is deze bong groot genoeg om thuis comfortabel te roken, maar klein genoeg om mee te nemen. Voor iemand die op zoek is naar een degelijke maar plastic / acryl bong, is deze ideaal.
Klik hier om deze bong te bekijken


4 arm percolator bongBlack Leaf 4-arm Percolator Bong

De Duitse bong producent Black Leaf staat bekend om betaalbare kwaliteit. Deze 4-arm percolator bong met diffuser downstem is daar een perfect voorbeeld van. Voor slechts €49,99 haal je echte bong-luxe in huis van een van de beste bongmakers ter wereld. De perfect gefilterde en gekoelde rook zorgen voor een rookervaring van die lijkt op die van iedere glazen bong, maar met een zeer comfortabele en verfijnde aard. Een topper voor een lage prijs.
Klik hier om deze bong te bekijken

Black Leaf Ice Bong

Wederom een zeer mooie bong van Black Leaf, echter zonder logo, die bij vrijwel iedereen direct in de smaak valt. Het simpele maar strakke en robuuste ontwerp straalt niet alleen kwaliteit uit, maar is ook nog eens oerdegelijk. Dankzij het hoge kwaliteit borosilicaat glas (beter bekend als Pyrex) kan deze bong zeer goed tegen hitte en is deze ook een stuk minder gevoelig voor krassen en beschadigingen. Ook kan de bong worden gevuld met ijsblokjes, om de rook nog beter te koelen dan het water en de diffuser downstem alleen.
Klik hier om deze bong te bekijken

Glazen Bong

De goedkope glazen bong. Een simpel en klassiek ontwerp. Goedkoop en eenvoudig, maar toch groot genoeg om comfortabel te kunnen roken.
Klik hier om deze bong te bekijken

Peace Keeper Bong

peace keeper bong

Deze Peace Keeper bong is net even iets anders dan wat je van normale bongs gewend bent. Een goedkope maar toch zeer speciale bong die gegarandeerd overal waar je komt de aandacht trekt. Vandaar dat deze peace keeper bongs ook erg geliefd zijn voor op feestjes en festivals.
Klik hier om deze bong te bekijken

Een goedkope bong kopen bij Bongify

Hierboven staan een aantal goedkope bongs, maar waarom zou je een goedkope bong kopen bij Bongify? Buiten de goede deals die je bij ons kunt vinden (hoge kwaliteit voor lage prijs), snelle en discrete verzending (gratis verzending vanaf €75,-) en goede service hebben wij simpelweg een goede reputatie, en dat willen wij ook zo houden. Bij Bongify kun je er dus op rekenen dat we daadwerkelijk voor je klaar staan, zowel voor als na de bestelling. 

 

Nieuwe producten
 1. Face Mask 'Highdays for Future'
  Face Mask 'Highdays for Future'
  Speciale prijs € 8,99 Normale prijs € 9,99
 2. Face Mask 'Weed'
  Face Mask 'Weed'
  Speciale prijs € 8,99 Normale prijs € 9,99
 3. Rosewood Pipe 15 cm (Carved)
  Rosewood Pipe 15 cm (Carved)
  Speciale prijs € 6,50 Normale prijs € 12,50

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.