Hemp Wick / Hennep Lont

€ 14,99
Op voorraad
SKU
Hemp Wick

Deze Hemp Wick / Hennep Lont is een fantastische manier om je bong aan te steken. Aangezien onze hemp wick 60 meter lang is, gaat deze heel lang mee. Je kunt met een klein stukje hennep lont je bong al meerdere keren aansteken, dus voordat je de 60 meter hemp wick op hebt zul je flink wat vuurtjes moeten aansteken.

Maar wat nog veel belangrijker is, is dat hemp wick een lagere verbrandingstemperatuur heeft dan een gasaansteker. Hierdoor worden je kruiden op een lagere temperatuur verbrand, en komt de smaak veel beter tot zijn recht! Ook werkzame stoffen zijn effectiever, omdat een lager percentage direct verbrandt. Het is dus niet gek dat hemp wick al immens populair is geworden in korte tijd, en ongetwijfeld nog veel populairder gaat worden. Onze hemp wick is gemaakt van organische hennepvezels die zijn gecoat in natuurlijk bijenwas. Bestel je Hemp Wick vandaag nog en overtuig jezelf!

De kleur van de hemp wick kan variëren dankzij factoren als lichtinval en natuurlijke verschillen tussen de planten. De productiewijze en afkomst van het product zijn altijd hetzelfde. Hemp wick is de ideale natuurlijke manier om bongs, sigaretten en joints aan te steken. Hemp wick is here to stay.

 

Hemp Wick kopen bij Bongify

  • 60 meter lang hennep lont
  • Gemaakt van organische hennep gecoat in natuurlijk bijenwas
  • Lagere verbrandingstemperatuur
  • Perfect voor het aansteken van bongs, sigaretten, sigaren etc.
  • Kleur kan variëren
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Hemp Wick / Hennep Lont
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.