Zippo vuursteentjes + lontje (imitatie)

€ 1,50
Op voorraad
SKU
ZIPFW1

Met deze zippo vuursteentjes + lontje (imitatie) presteert jouw benzine-aansteker weer als nieuw. Als jouw zippo lekt, of niet meer goed brandt, is het waarschijnlijk tijd voor een nieuw lontje. Het vuursteentje dient ook af en toe vervangen te worden. Met dit setje kun je weer een hele tijd vooruit!

Hoewel dit geen originele Zippo-vuursteentjes en -lont zijn, zijn deze uitvoerig door ons getest op kwaliteit en levensduur. Hoewel wij niet vaak imitatie-producten aanbieden zijn wij ervan overtuigd dat deze vuursteentjes en lontjes net zo goed presteren als de originele Zippo-vuursteentjes en lontjes.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig! De vuursteentjes kun je één voor één uit de dispenser halen, door aan het wieltje te draaien. Zo komt er een vuursteentje in het wieltje te zitten, die je eruit kunt halen als je het wieltje terugdraait. De rest van de vuursteentjes blijven zo netjes opgeborgen, waardoor je ze niet kwijtraakt. Het lontje kun je eruit halen door het gedeelte waar het lontje in zit los te trekken van de rest van de dispenser.

Lees hier hoe je zelf het lontje van je zippo vervangt of het vuursteentje van je zippo vervangt.

Over deze Zippo vuursteentjes + lontje (imitatie)

  • Zippo vuursteentjes en lont

  • 7 vuursteentjes

  • 1 lontje

  • Handige dispenser met wieltje

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.