De #1 Nederlandse Bong Specialist

Bongify is de #1 Nederlandse Bong Specialist. Ons doel is de Europese markt te voorzien van kwalitatief goede bongs voor lage prijzen. Wij willen een bong kopen gemakkelijk maken voor onze klanten, door enkel de beste bongs en accessoires te selecteren voor ons assortiment, en er persoonlijk voor te zorgen dat iedere klant niet alleen tevreden, maar blij is met zijn of haar bestelling.

Gratis Grinder

 

English Dutch Deutsch French

Waarom een bong kopen bij Bongify?

  • Hoge kwaliteit bongs, lage prijzen (goedkoper dan onze concurrenten!)
  • Gratis producten bij iedere bestelling
  • Snelle, discrete en goedkope verzending (Gratis verzending boven €75,-!)
  • De beste service (zowel voor als na aankoop)
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Bong kopen met PayPal, iDeal en meer

Een bong kopen met jouw naam of tekst?

Bongify is de enige Europese bong winkel waarbij je een bong kunt bestellen met jouw naam of een persoonlijke tekst erin. Dit doen wij op verschillende manieren. Voor meer informatie over gepersonaliseerde bongs kun je een kijkje nemen op de pagina custom bongs.

Bronze, Silver en Gold Line Bongs

Onze bong shop is opgedeeld in 3 categorieën: de Bronze Line, Silver Line en Gold Line. Bronze Line bongs zijn onze goedkope bongs. Deze zijn ideaal voor feestjes, picknicks, festivals en andere uitjes. De Silver Line bevat prachtige glazen bongs die relatief erg goedkoop zijn. Deze bongs zijn het meest populair, en met de juiste bong accessoires (of zelfs zonder), bieden deze een zeer zachte en comfortabele rookervaring. Gold Line bongs zijn de aller beste bongs op de markt; voor het ultieme rookgenot en een ervaring die je nooit zult vergeten. 

Meer info en bedrijfsgegevens

Gold Line Bongs
Silver Line Bongs
Bronze Line Bongs
Honeycomb Bongs
Oil Rigs
Chillums

Een bong kopen bij Bongify

Wat is een bong?

Een bong is simpel gezegd een waterpijp. Het verschil tussen een bong en een shisha is dat je een shisha rookt met een slang, en bij een bong rook je via een buis. Daarnaast wordt in een shisha vaak smaaktabak gerookt, terwijl een bong meer gebruikt wordt voor het roken van kruiden. Bij ons kun je de mooiste glazen bongs kopen; percolator bongs, honeycomb bongs, olie / dab bongs, en talloze accessoires zoals downstems, bowls, pre-coolers, spullen om je bong schoon te maken, aanstekers, grinders en bong screens. Bekijk hier al onze bongs.

Waar kan ik online een bong kopen?

Bij het kopen van een bong via internet, zul je moeten opletten of de website waar je bestelt wel betrouwbaar is. Gelukkig hoef je je hier bij Bongify geen zorgen om te maken. Een uitgebreid klantenbestand en verschillende positieve recensies laten direct zien waar je bij Bongify aan toe bent. Mocht het onverhoopt toch een keer voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat, dan zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je alsnog tevreden bent over Bongify. 

Lees voor meer informatie over bongs verder in onze bong blog

Copyright © 2017 Bongify. All rights reserved.