De #1 Nederlandse Bong Specialist

Bongify is de #1 Nederlandse Bong Specialist. Ons doel is de Europese markt te voorzien van kwalitatief goede bongs voor lage prijzen. Wij willen een bong kopen gemakkelijk maken voor onze klanten, door enkel de beste bongs en bong accessoires aan te bieden, en er persoonlijk voor te zorgen dat iedere klant niet alleen tevreden, maar blij is met zijn of haar bestelling.

 

Pick your language

English Dutch Deutsch French Italian

Waarom een bong kopen bij Bongify?

  • Hoge kwaliteit bongs, lage prijzen (goedkoper dan onze concurrenten!)
  • Gratis producten bij iedere bestelling
  • Snelle, discrete en goedkope verzending (Gratis verzending boven €75,-!)
  • De beste service (zowel voor als na aankoop)
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Bong kopen met PayPal, iDeal en meer

Een bong bestellen met jouw naam of tekst?

Bongify is de enige Europese bong winkel waarbij je een bong kunt bestellen met jouw naam of een persoonlijke tekst erin. Dit doen wij op verschillende manieren. Voor meer informatie over gepersonaliseerde bongs kun je een kijkje nemen op de pagina custom bongs.

De beste bong accessoires bestel je bij Bongify

Naast een ruim aanbod aan ijs bongs, honeycomb bongs, percolator bongs en dab rigs hebben we bij Bongify natuurlijk ook allerlei bong accessoires. Bong adapters, downstems, bong bowls, bong cleaner, gaasjes, aanstekers, precoolers, ash catchers, etc. zijn allemaal bij ons verkrijgbaar. Kun je iets niet vinden? Neem dan even contact met ons op!

Meer info en bedrijfsgegevens

Bronze, Silver en Gold Line Bongs

Onze bong shop is opgedeeld in 3 categorieën: de Bronze Line, Silver Line en Gold Line. Bronze Line bongs zijn onze goedkope bongs. De Silver Line bevat prachtige glazen bongs die relatief erg goedkoop zijn. Deze bongs zijn het meest populair, en met de juiste bong accessoires (of zelfs zonder), bieden deze een zeer zachte en comfortabele rookervaring. Gold Line bongs zijn de aller beste bongs op de markt; voor het ultieme rookgenot en een ervaring die je nooit zult vergeten. 

Gold Line Bongs
Silver Line Bongs
Bronze Line Bongs
Honeycomb Bongs
Oil Rigs
Chillums
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.