Onze Nieuwste BongsOnze Nieuwste Dab RigsDe #1 Nederlandse Bong Specialist

Bongify is de #1 Nederlandse Bong Specialist. Ons doel is de Europese markt te voorzien van kwalitatief goede bongs voor lage prijzen. Wij willen een bong kopen gemakkelijk maken voor onze klanten, door enkel de beste bongs en bong accessoires aan te bieden, en er persoonlijk voor te zorgen dat iedere klant niet alleen tevreden, maar blij is met zijn of haar bestelling. Bij Bongify vind je het meest complete en uitgebreide assortiment aan bongs, bong-onderdelen, waterpijpen, wiet pijpjes en bong accessoires van heel Europa!

All Bongs

Waarom een bong kopen bij Bongify?

  • Hoge kwaliteit bongs, lage prijzen (goedkoper dan onze concurrenten!)
  • Gratis producten bij iedere bestelling
  • Snelle, discrete en goedkope verzending (Gratis verzending boven €75,-!)
  • De beste service (zowel voor als na aankoop)
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Bong kopen met PayPal, iDeal en meer

 

Een bong bestellen met jouw naam of tekst?

Bongify is de enige Europese bong winkel waarbij je een bong kunt bestellen met jouw naam of een persoonlijke tekst erin. Dit doen wij op verschillende manieren. Voor meer informatie over gepersonaliseerde bongs kun je een kijkje nemen op de pagina custom bongs.

De beste bong accessoires bestel je bij Bongify

Naast een ruim aanbod aan ijs bongs, honeycomb bongs, percolator bongs en dab rigs hebben we in onze bong shop bij Bongify natuurlijk ook allerlei bong accessoires. Bong adapters, downstems, bong bowls, bong cleaner, gaasjes, aanstekers, precoolers, ash catchers, etc. zijn allemaal bij ons verkrijgbaar. Kun je iets niet vinden? Neem dan even contact met ons op!

Meer info en bedrijfsgegevens

Nieuwe producten

Wat is een bong?

Een bong is een specifiek type waterpijp waarbij je de rook inademt via een grote buis of cilinder, in plaats van via een slang. Bongs worden vooral gebruikt om cannabis (wiet) of hasj mee te roken. De meeste bong-rokers gebruiken hun waterpijp om alle rook in één keer in te ademen, in tegenstelling tot een shisha, waarbij je een grotere hoeveelheid tabak rookt gedurende een langere tijd. Bongs zijn zeer efficiënt: je haalt het meeste uit je kostbare kruiden met een bong, omdat er vrijwel geen rook verloren gaat en je van de heerlijke pure smaak van je kruiden kunt genieten zonder tabak!

Een wiet pijp kopen doe je bij Bongify

Wiet pijpen zijn een geliefd alternatief voor joints of blunts, en bestaan in allerlei vormen en maten. Bongify heeft het grootste assortiment wietpijpen van Nederland: of je nou op zoek bent naar een goedkoop klein wietpijpje, een luxe wietpijp van borosilicaatglas, stenen wietpijp of benodigdheden voor je wietpijpje schoonmaken - Bongify heeft het allemaal! Ook gaasjes voor je wietpijpje kun je vinden in onze categorie "bong screens". Neem gauw een kijkje tussen alle wietpijpen en stuur ons gerust een berichtje als je vragen hebt!

Concentraat roken: "dabben"

Dabben is een trend die heel snel zeer populair geworden is over de hele wereld. Maar wat is dabben? Dabben, wanneer je het over bongs hebt, is het roken van (cannabis) concentraten met een speciale bong, een "dab rig" of "oil rig" genaamd. In plaats van gedroogde kruiden aansteken met een vuurtje maak je bij dabben eerst een glazen, keramische of titanium nail gloeiend heet met een torch aansteker (gasbrander) en "dab" je het concentraat op de hete nail, om vervolgens de pure damp van je kostbare extract (ook bekend als BHO, hasjolie, dabs, shatter) te inhaleren.

Aanbevolen Producten

 

Bronze, Silver en Gold Line Bongs

Onze bong shop is opgedeeld in 3 categorieën: de Bronze Line, Silver Line en Gold Line. Bronze Line bongs zijn onze goedkope bongs. De Silver Line bevat prachtige glazen bongs die relatief erg goedkoop zijn. Deze bongs zijn het meest populair, en met de juiste bong accessoires (of zelfs zonder), bieden deze een zeer zachte en comfortabele rookervaring. Gold Line bongs zijn de aller beste bongs op de markt; voor het ultieme rookgenot en een ervaring die je nooit zult vergeten. 

Gold Line Bongs
Silver Line Bongs
Bronze Line Bongs
Honeycomb Bongs
Oil Rigs
Chillums

Onze Nieuwste Dabbing Bangers


Onze Nieuwste Vaporizers


Onze Nieuwste Shisha / Hookahs & Accessories


Onze Nieuwste Rook Accessoires


Onze Nieuwste Bong Bowls (kopjes)