Dope Bros

Dope Bros Bongs

Dope Bros Bongs kopen bij Bongify

Dope Bros is een Nederlands Bong- en Vaporizer-merk uit Amsterdam dat bekend staat om hun prachtige (spiral) percolator bongs, Starlight 2 en PUG Vaporizers, Amsterdam Bongs en Beaker Bongs van sterk borosilicaatglas (“Laboratory Glass”). Bongify is een officiële Dope Bros dealer met enkel de mooiste en beste Dope Bros bongs en accessoires!


Waarom zou je kiezen tussen een goede prijs/kwaliteit verhouding en een mooie bong met diffusers en/of percolators, als je met de bongs van Dope Bros beide krijgt? Alle bongs uit de verschillende series van Dope Bros zijn voorzien van HoneyComb discs, IJs-houders of diffusers downstems, en zijn verkrijgbaar voor de prijs van goedkope bongs. Kortom, in deze prijsklasse is Dope Bros een echte koning. En ook qua design hoef je niets in te leveren: alle modellen zijn echte eye-catchers die niet alleen dienen om je longen te bevredigen, maar ook als sierstuk voor in je woonkamer!

Dab Rigs en olie bongs heeft Dope Bros helaas niet, maar dat is geen issue: bij onze dabbing accessoires / olie nails krijg je alles wat je nodig hebt om je bong om te toveren tot een ware olie bong waarmee je kunt genieten van de lekkerste concentraten!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 10

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 10

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.