Honeycomb Bongs

HoneyComb BongsHoneyComb Bong Kopen? Hier vind je de beste HoneyComb Bongs en accessoires van Europa. Door de rook optimaal te koelen en filteren zorgt een HoneyComb Percolator bong voor een next-level rookervaring. Minder schadelijke stoffen, zachtere rook, maar net zo effectief als een gewone bong. Bekijk hieronder al onze HoneyComb Bongs van onder andere Black Leaf en Blaze Glass.

Wat is een HoneyComb Bong?

Het doel van HoneyComb Bongs is om de rook beter af te koelen en te filteren dan bongs zonder een HoneyComb Percolator. Dit resulteert in een zeer soepele en comfortabele rook, die minder onzuiverheden bevat, waaronder teer. Betekent dit dat HoneyComb Bong rook ook minder THC en cannabinoïden bevat? Het antwoord is simpel: het kan een klein beetje minder bevatten, maar het is niet merkbaar. De meeste mensen vinden dat honeycomb waterpijpen je niet minder high maken, en zelfs als ze dat zouden doen, is het extra comfort en de zachtheid de moeite waard. De voordelen van de honingraat bong zijn overduidelijk, maar je wordt niet merkbaar minder high door een HoneyComb Diffuser.

Het schoonmaken van een HoneyComb Bong is iets ingewikkelder dan het schoonmaken van een gewone waterpijp. Maar het is niet moeilijk. Gebruik gewoon een bong plug om je bong te vullen met een bong-reiniger, alcohol of wasbenzine, laat het vuil losweken en spoel hem uit met lauw water. Het resultaat: een schone percolator bong!

Een HoneyComb Bong Kopen

Dus, zijn HoneyComb Bongs goed? Als je het ons vraagt, JA! Maar natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde mening. Bekijk onze glazen honingraat bongs hieronder en beslis zelf!

Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.