Rolling Trays

Wil jij een leuke en/of handige rolling tray kopen? Bekijk dan de collectie rolling trays van Bongify! tientallen glazen rolling trays, metalen rolling trays en zelfs epoxy rolling trays van merken als RAW en Black Leaf.

In Nederland zijn rolling trays (ook wel "wiet bordjes", "wiet plankjes" of "draaibordjes" genoemd) nog niet echt doorgebroken, maar als je er eenmaal een hebt gebruikt wil je niet meer zonder. Waarom zou je een rolling tray gebruiken? Een rolling tray is gewoon super handig: je hebt al je draaispullen (zoals vloei, tips en een grinder) netjes en geordend bij elkaar, en er komen geen kruimels meer op de grond of op tafel terecht. Je kunt een rolling tray vaak dan ook gemakkelijk afvegen dankzij een glad oppervlakte en het ontbreken van scherpe randjes. Daarnaast dient een rolling tray ook zeker ter decoratie, want ze zijn vaak voorzien van een leuke opdruk (bijvoorbeeld van Naruto, Louis Vuitton, Rick and Morty, Zelda of Dragonball Z, maar ook geheel andere stijlen) die je in een goed humeur brengt. Daarmee zijn rolling trays ook een zeer gewild verzamelaarsobject dat soms zelfs flink in waarde kan stijgen.

Hoe groot moet een rolling tray voor joints zijn? Dat ligt aan jouw behoeften: veel stoners hebben graag een rolling tray die niet te groot is zodat ze hem kunnen opbergen, maar ook niet te klein zodat er genoeg ruimte is voor accessoires zoals vloei, tips, een grinder en wiet. De ideale maat voor jouw rolling tray is ook afhankelijk van waar je hem gaat gebruiken: als hij vooral voor op de salontafel is, kun je best een grote rolling tray bestellen. Maar leg je hem bijvoorbeeld in het dashboardkastje van je auto, dan is het verstandig om een kleine rolling tray te kopen. Voor sommige rolling trays zijn ook covers beschikbaar, om de bovenkant af te dekken. Zo zijn je wietspullen netjes opgeruimd (uit het zicht) en raak je niets kwijt. Bovendien komt er zo geen stof op je rolling tray.

Naast de klassieke rolling trays zijn er bij Bongify ook wiet doosjes en schaaltjes beschikbaar die als alternatief voor rolling trays dienen. Sommige mensen vinden deze doosjes (zoals de "Spliff Box") handiger dan rolling trays, of ze vinden simpelweg het klassieke houten uiterlijk aantrekkelijker. Maar wanneer kan je beter een rolling tray kiezen? Dat ligt vooral aan jouw eigen eisen en de manier waarop je hem gaat gebruiken. Een rolling tray dient vaak echt als schaaltje om te draaien of wiet te mixen, terwijl een wiet doosje meer wordt gebruikt als opslag voor grinders, vloei en andere draaibenodigdheden.

Welk materiaal rolling tray voor jou ideaal is, is een kwestie van smaak. Ieder materiaal heeft zijn voor- en nadelen. Veel rolling trays zijn van metaal (aluminium): deze zijn licht van gewicht, sterk, en vrij goedkoop in aanschaf. Dit geldt ook voor plastic rolling trays, die vaak nog iets goedkoper zijn. Daarnaast zijn er ook houten rolling trays voor de mensen die een wat natuurlijkere uitstraling willen, maar deze zijn wel iets moeilijker om goed schoon te maken. Daarnaast heb je glazen rolling trays die er zeer luxueus uitzien en gemakkelijk in gebruik zijn. Deze zijn vaak wel wat zwaarder en kwetsbaarder, behalve de onbreekbare glazen RAW rolling tray. Dan zijn er nog de speciale (bijvoorbeeld LED) rolling trays, van bijvoorbeeld epoxy of siliconen.

Ook is het bij Bongify mogelijk om customs rolling trays met een eigen foto, logo of tekst te laten maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 32

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.