Groot assortiment
Altijd de laagste prijs
Snelle gratis verzending boven €39
0
Groot assortiment
Altijd de laagste prijs
Snelle gratis verzending boven €39

29 april 2024

Coffeeshop 'Barbershop' Hellevoetsluis (Info & Review)

Coffeeshop 'Barbershop' in Hellevoetsluis is de enige coffeeshop in deze gemeente, maar is deze coffeeshop een bezoekje waard? Hoe is de kwaliteit van de wiet en hasj, en wat zijn de prijzen? Kun je gezellig binnen roken, of buiten in de omgeving? En hoe zit het met parkeergelegenheid? Dit lees je allemaal in deze coffeeshop review! Onderaan deze pagina vind je ook foto's van de coffeeshop en de wiet van de Barbershop in Hellevoetsluis.

 

 

Onze eerste indruk

Het eerste wat opvalt wanneer je de coffeeshop in Hellevoetsluis bezoekt, is de leuke omgeving met veel cafés, een windmolen, een restaurant aan zee, een plezierhaven, parkjes met bankjes in de omgeving... Wanneer je niet uit Hellevoetsluis komt of er nog nooit geweest bent, is dit zeker een groot pluspunt voor de coffeeshop-tourers. Je kunt de coffeeshop niet met de auto bereiken, maar je kunt wel heel dichtbij gratis parkeren voor 2 uur lang (of langer tegen betaling) aan de straat "Schoolplein". De coffeeshop ligt dan op een minuutje loopafstand. Met navigatie is de coffeeshop haast niet te missen, zeker gezien het feit dat het centrum relatief klein is.

Wanneer je de coffeeshop binnenkomt, valt op dat het geen bijzonder kleurrijke of gezellige coffeeshop is. Wellicht hebben ze dit niet nodig omdat het de enige coffeeshop in de omgeving is, en het is natuurlijk ook niet het allerbelangrijkste. Je gaat vooral naar de coffeeshop voor de wiet die ze verkopen (of hasj, of voorgedraaide joints). Het menu van de Barbershop is, net als de inrichting van de shop, zeer eenvoudig vergeleken met bijvoorbeeld de coffeeshops in Maastricht: slechts enkele soorten wiet (Amnesia, Kush, Edelweis en Powerplant), enkele soorten hasj, en een paar verschillende voorgedraaide joints. Ondanks dat het interieur van de shop vrij donker en niet bijzonder mooi is, hangt er een gezellige sfeer en het personeel is vriendelijk. Je mag de wiet en hasj zien en ruiken, en de budtender geeft je graag advies.

Wij probeerden twee soorten: de kush en amnesia haze. De kush: lekkere wiet, geen overdreven naam, smaak, geur of uiterlijk; gewoon een lekker wietje met een echt kush-smaakje. En dat geldt eigenlijk ook voor de amnesia haze. Het assortiment van de barbershop coffeeshop doet denken aan hoe de coffeeshops vroeger waren, voordat er overal amerikaanse strains werden geïntroduceerd zoals Cookies, Zkittlez, etc. Goed stoned voor een fijne prijs. No-nonsense.

De Barbershop coffeeshop doet mee met de zogenaamde "wietproef", wat betekent dat ze binnenkort staatswiet (wiet gekweekt door telers die door de staat worden goedgekeurd) zullen verkopen.

 

Coffeeshop 'Barbershop' Hellevoetsluis: Openingstijden en Adres

Adres: Kerkstraat 24, Hellevoetsluis

Postcode: 3221AG

Telefoonnummer: 0181740004

 

 

Openingstijden

maandag10:00 - 22:00
dinsdag10:00 - 22:00
woensdag10:00 - 22:00
donderdag10:00 - 22:00
vrijdag10:00 - 22:00
zaterdag10:00 - 22:00
zondag10:00 - 22:00

 

Coffeeshop 'Barbershop' Hellevoetsluis: Foto's

Coffeeshop 'Barbershop' Hellevoetsluis: Menu

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking