Groot assortiment
Altijd de laagste prijs
Snelle gratis verzending boven €39
0
Groot assortiment
Altijd de laagste prijs
Snelle gratis verzending boven €39

29 april 2024

Coffeeshop Eurogarden Eindhoven | Recensie

Coffeeshop Eurogarden is een van de minder bekende coffeeshops in Eindhoven. Wij gingen erheen om de coffeeshop te beoordelen aan de hand van hun aanbod wiet en hasj, de inrichting en gezelligheid, de vriendelijkheid van het personeel, maar bovenal natuurlijk het totaalplaatje. Lees hier onze recensie van Coffeeshop Eurogarden in Eindhoven.

 

Coffeeshop Eurogarden Eindhoven – De eerste indruk

Wanneer je bij de Eurogarden in Eindhoven binnen komt, valt het direct op dat dit een relatief kleine coffeeshop is. Je kunt via het kleine gangetje doorlopen naar de bar, waar je wiet en hasj kunt bestellen. Het menu is niet heel uitgebreid, maar er staan wel enkele lekkere soortjes wiet op het menu. De hasj-kaart is wel vrij uitgebreid tegenover veel andere coffeeshops, waar je vaak maximaal 3 soortjes hasj kunt krijgen. Ook staan er meerdere voorgedraaide joints op het menu, zowel met tabak als puur.

Wanneer je je wiet, hasj of voorgedraaide joint hebt gekocht, wil je waarschijnlijk even in de rokersruimte gaan zitten. Hoewel deze klein is, is het wel slim ingericht. Er is niet super veel ruimte dus de kans bestaat dat er geen zitplaats is in de rokersruimte, maar toen wij in de Euro-Garden waren konden we wel zitten. Ondanks dat het een kleine ruimte is, zit je er wel vrij comfortabel. Er is weinig versiering en het ziet er allemaal een klein beetje kaal uit (in tegenstelling tot bijvoorbeeld Barney's Coffeeshop in Amsterdam), maar de stoelen en banken zijn zeer comfortabel en toch hangt er een gezellige sfeer.

Wij besloten een cappuccino te bestellen. Nadat ik deze had afgerekend, vertelde de jongen achter de bar dat ik kon gaan zitten en hij de cappuccino’s zou brengen. Dat is op zich wellicht niet heel bijzonder, maar in de meeste coffeeshops zul je toch echt op je eigen koffie moeten wachten en hem zelf meenemen naar je tafeltje. +1 voor de Eurogarden.

 

Coffeeshop Eurogarden – De Wiet

In een coffeeshop draait het natuurlijk voornamelijk om de wiet en hasj. Zoals gezegd is de Eurogarden geen coffeeshop met een extreem uitgebreid menu, maar stonden er wel wat mooie soortjes op het menu. Toen ik vroeg wat nou écht een aanrader was, werd ik niet alleen goed geïnformeerd over de soortjes die ze hadden, maar mocht ik ook rustig naar de zakjes kijken om de wiet te zien en ruiken. Hierbij viel het mij direct op dat de wiet al afgewogen was, en voorverpakt in plastic zakjes. Op zich is dat natuurlijk geen probleem, maar vaak vindt men het fijner als het pas wordt afgewogen wanneer je het bestelt. Zo kun je ook zien of je daadwerkelijk een gram krijgt. Jammer dus dat het al voorverpakt is, maar het heeft natuurlijk ook zijn voordeel: als het erg druk is, hoef je hierdoor minder lang te wachten.

Wij namen de Cheese x Kush (€12,50). Om heel eerlijk te zijn vonden we de wiet in de zakjes er allemaal niet erg denderend uit zien. Maar ze roken wel erg lekker. De Cheese x Kush had niet echt een sterke geur, maar wel een sterke smaak. En niet onbelangrijk; je wordt er knetterstoned van! De wiet is vergeleken met andere coffeeshops in Eindhoven gemiddeld. Niet opvallend goed, maar ook absoluut niet slecht.

 

 

Cheese x Kush van Coffeeshop Eurogarden in Eindhoven

 

Coffeeshop Eurogarden Eindhoven - Openingstijden

Hieronder vind u de openingstijden van Coffeeshop Eurogarden in Eindhoven. Deze openingstijden zijn afgeleid van Google op 12 mei 2018 en kunnen afwijken van de werkelijke openingstijden.

 

 • Maandag:          10:00 – 00:00
 • Dinsdag:            10:00 – 00:00
 • Woensdag:        10:00 – 00:00
 • Donderdag:        10:00 – 00:00
 • Vrijdag:               10:00 – 00:00
 • Zaterdag:            10:00 – 00:00
 • Zondag:              10:00 – 00:00

 

Adres: Stuiverstraat 146, 5611 TC Eindhoven

 

Is Coffeeshop Eurogarden open voor buitenlanders?

Hoewel verschillende Nederlandse gemeenten hun coffeeshops verplichten om buitenlanders te weren, is dit niet overal het geval. In coffeeshop Eurogarden in Eindhoven zijn buitenlanders, waaronder Belgen, Fransen en Duitsers, gewoon welkom. Ben je op zoek naar een coffeeshop in EIndhoven die geopend is voor buitenlanders? Dan zit je bij de Euro Garden dus goed.

 

Coffeeshop Eurogarden Eindhoven Overzicht

 • Ietwat beperkte menukaart
 • Relatief veel soorten hasj
 • Veel voorgedraaide joints, zowel puur als met tabak
 • Kleine coffeeshop, niet enorm veel zitplaatsen
 • Zeer aardig en klantvriendelijk personeel
 • De wiet is al vooraf in zakjes afgewogen
 • Goede kwaliteit wiet, gemiddelde prijzen
 • Lekkere koffie (cappuccino, latte, etc.) met een koekje
 • Parkeergelegenheid in straat tegenover (€1,80 per uur)
 • Geopend voor buitenlanders

 

Meer over Coffeeshop Euro-Garden in Eindhoven

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking