Bong schoonmaken

Je bong schoonmaken is belangrijk voor het behoud van je bong. Bong cleaner, borsteltjes en andere benodigdheden om je bong gemakkelijk en effectief schoon te maken vind je in deze categorie. Vandaag voor 17:00 besteld, zelfde dag verwerkt. Gratis verzending vanaf €75,-!

Gemakkelijk jouw bong schoonmaken

Het schoonmaken van je bong is niet altijd het leukste klusje, maar het is het zeker waard. Wanneer je je bong goed schoon houdt, smaken de bong hits veel beter en krijg je minder schadelijke stoffen binnen. Gelukkig hoeft een bong schoonmaken niet ingewikkeld te zijn. In deze categorie vind je de meest handige en beste bong schoonmaak artikelen. In tegenstelling tot concurrenten verkopen wij bij Bongify enkel werkende producten die het geld waard zijn, en waar je bong dus ook echt schoon van wordt. Maar hoe kun je een bong gemakkelijk schoonmaken? Met de bong plugs in ons assortiment kun je gemakkelijk je bong vol laten lopen met warm water, en met de bong schoonmaak borsteltjes schrob je snel al het zwarte vuil van je glazen bong af. Voor hardnekking vuil kun je een klein beetje wasbenzine gebruiken: hierdoor lost het vuil op en verdwijnt het als sneeuw voor de zon. Hoewel je je bong ook kunt schoonmaken met spiritus, azijn of alcohol, is wasbenzine volgens ons veruit het beste bong schoonmaakmiddel. Zo kun je ook gemakkelijk je percolator reinigen.

Een plastic bong schoonmaken werkt in principe hetzelfde, maar in tegenstelling tot glazen bongs zijn ze vaak moeilijker schoon te maken. Met de onderstaande producten wordt ook dit een fluitje van een cent.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 11

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-9 van 11

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren

Een glazen bong schoonmaken

Het is ideaal om een bong in huis te hebben. Even snel een bong hit voordat je naar bed gaat, je verbruikt minder wiet en het rookt ook nog eens hartstikke fijn. Maar er komt een moment dat je bong van binnen zo vies is dat je van de heerlijke pure wietsmaak wat minder kunt genieten. Maak je niet druk: aangezien jouw bong gemaakt is van glas kun je deze erg eenvoudig schoonmaken. Hieronder lees je de beste tips om jouw bong binnen enkele minuten weer als nieuw uit te laten zien.

Bong schoonmaken met alcohol

Een van de meest gebruikte manieren om een bong schoon te maken is met behulp van alcohol. Dit kan isopropyl alcohol (schoonmaakalcohol) zijn, maar ook bijvoorbeeld een fles goedkope wodka. Giet een beetje alcohol in je bong, en schudden maar! De teer en andere aanslag laat vanzelf los en lost op in de alcohol, zodat je het met warm water eruit kunt spoelen.

Een nadeel van alcohol is dat het relatief duur is om te gebruiken als bong cleaner. Gelukkig zijn er substituten waarmee je jouw bong perfect en goedkoop kunt schoonmaken.

Bong schoonmaken met azijn

Veel mensen kiezen ervoor hun bong schoon te maken met azijn. Dit werkt prima, maar een nadeel is wel dat azijn enorm sterk ruikt (lees: stinkt) en deze geur wat moeilijker uit de pijp te verwijderen is dan de geur van alcohol. Daarom gebruiken wij bij Bongify liever wasbenzine.

Bong schoonmaken met wasbenzine

Wasbenzine is een ideaal goedje om een bong mee te reinigen. Het is goedkoop, effectief en gemakkelijk uit de bong te spoelen met heet water. Of je nou een beetje wasbenzine op een borsteltje of sponsje doet, of liever een beetje in de pijp giet en ermee schudt; het maakt niet uit. De wasbenzine doet zijn werk, en het geld van een dure bong cleaner houd je in je zak. Wat wil je nog meer?

In sommige gevallen, als de bong erg vies is, zul je dit misschien een paar keer moeten herhalen. In dit geval kun je ook een bong schoonmaakborsteltje gebruiken.

Percolator bong schoonmaken

Een percolator bong schoonmaken is niet altijd even gemakkelijk. Hieronder vind je een paar handige tips om je percolator schoon te houden:

  • Zorg dat er geen rare dingen in je percolator komen
  • Laat de percolator weken in wasbenzine (laat de bong vol lopen met behulp van een bong plug)
  • Spoel je bong maximaal na een paar hits uit om vuil in de percolator te voorkomen
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.