'Vape Wool' Hennepvezels

Speciale prijs € 3,25 Normale prijs € 5,99
Op voorraad
SKU
50 12 01

'Vape Wool' Hennepvezels zijn de perfecte oplossing voor het verdampen van hasj en concentraten (wax, olie) in een vaporizer. Het behoudt de smaak van het concentraat en voorkomt dat de vaporizer verstopt raakt.

Iedere vaper weet dat het moeilijk is om hasj of concentraten te vaporizen; want zodra het opwarmt zit je hele vaporizer vol en raakt hij wellicht zelfs beschadigd. Ook verdampt het moeilijk omdat er te weinig oppervlakte beschikbaar is. Je kunt dit wel oplossen door wat wiet of tabak door het concentraat te mixen, maar ook dit werkt niet altijd optimaal en hiermee gaat ook het pure effect van de hasj verloren, en bovenal, de pure smaak van de hasj.

De 'Vape Wool' Ontgomde Hennepvezels zijn smaakloos en hittebestendig tot minimaal 240° C (464° F). Het bestaat uit 100% natuurlijke hennepvezels die ontgomd en gebleekt zijn, waardoor de vezels zacht zijn de hasj(olie) goed in zich opnemen.  Dit maakt het mogelijk om van de onverpeste smaak van de pure hasj of concentraat te genieten.

Daarnaast houden de hennepvezels ook de verwarmingskamer ('heating chamber') vrij van plakkerige residuën en voorkomen daarmee mogelijke schade aan je vaporizer. 'Hennepwol' kan ook gebruikt worden als een cleaner voor verwarmingskamers van vaporizers, maar ook voor bong bowls. Het is aan te raden om na iedere vape sessie de heating chamber schoon te vegen (wanneer hij nog warm is) om zo je vaporizer in optimale conditie te houden.


Over De 'Vape Wool' Hennepvezels

  • Hasj(olie) Roken in Vaporizer
  • Ontgomde Hennepvezel, 100% natuurlijk
  • Ook voor Vaporizer / Bong Bowl schoonmaken
  • Houdt Vaporizer Schoon en voorkomt schade
Schrijf je eigen review
Je reviewed:'Vape Wool' Hennepvezels
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.