Bongs

Op deze pagina vind je onze complete bong shop. Een bong is een waterpijp voor wiet of hasj, en is het paradepaardje in de collectie van veel rokers.  Bij ons vind je hoge kwaliteit bongs tegen de laagste prijzen. Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun bestelling. Zo kun je met een gerust hart een bong kopen. De beste honeycomb bongs, percolator bongs, dab bongs (voor het roken van concentraten, ofwel "dabben") ijs bongs, plastic bongs en accessoires van topmerken zoals Black Leaf, Boost, Grace Glass, Tsunami, Hurricane en Blaze Glass vind je bij Bongify. Gratis verzending naar Nederland (o.a. Rotterdam, Breda, Den Haag, Amsterdam en Groningen) en België (en de rest van de wereld!) vanaf €75,-!

Welke bong kan ik het beste kopen? Welke bong je koopt is afhankelijk van een aantal factoren: wil je een goedkope glazen bong, of een echte glazen rookmachine? In een grote bong past meer rook, dus je blaast grotere rookwolken, maar het is daardoor vaak ook zwaarder op je longen dan een kleine bong. Niet altijd, want er zijn ook grote bongs die erg zacht roken dankzij goede percolators, honeycombs, koolstoffilters of andere eigenschappen waardoor de rook goed gekoeld en gefilterd wordt. Daarnaast is het uiterlijk van de bong ook erg belangrijk, want je wil natuurlijk wel in stijl roken. Dan is er nog de keuze tussen bongs kopen van glas, acryl, keramiek, siliconen, metaal of borosilicaat. Lees hier meer over welk materiaal bong je het beste kunt kopen.

Ook speciale bongs zoals gravity bongs, bongs met LED-verlichting, vaporizer bongs en elektronische smart bongs en E-rigs (E-nails), glazen bong-geweren en gasmasker bongs zijn bij Bongify verkrijgbaar. Van goedkope kleine waterpijpjes tot extravagante dure bongs, de beste bongs, bong onderdelen en accessoires van over de hele wereld vind je bij Bongify, de #1 Online Bong Shop!

Wil je meer lezen over wat een bong precies is en hoe je een bong gebruikt?

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-20 van 368

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Copyright © 2023 Bongify. All rights reserved.