Bongs

Op deze pagina vind je al onze bongs. Een bong is het paradepaardje in de collectie van veel rokers.  Bij ons vind je hoge kwaliteit bongs tegen de laagste prijzen. Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met hun bestelling. Zo kun je met een gerust hart een bong kopen. De beste honeycomb bongs, percolator bongs, ijs bongs, plastic bongs en accessoires van topmerken zoals Black Leaf en Blaze Glass vind je bij Bongify. Gratis verzending vanaf €75,-!

View as Grid List

Items 1-9 of 420

Page
per page
Set Descending Direction
View as Grid List

Items 1-9 of 420

Page
per page
Set Descending Direction

Wat is een bong?

Een bong is simpel gezegd een waterpijp. Het verschil tussen een bong en een shisha is dat je een shisha rookt met een slang, en bij een bong rook je via een buis. Daarnaast wordt in een shisha vaak smaaktabak gerookt, terwijl een bong meer gebruikt wordt voor het roken van kruiden. Bij ons kun je de mooiste glazen bongs kopen; percolator bongs, honeycomb bongs, olie / dab bongs, en talloze accessoires zoals downstems, bowls, pre-coolers, spullen om je bong schoon te maken, aanstekers, grinders en bong screens. 

Een bong is een waterpijp die verschilt van de bekende shisha-waterpijpen. Bij een bong inhaleert men de rook namelijk door een mondstuk aan de pijp zelf, in plaats van door een slang. Ook wordt een bong vaak slechts met een kleine hoeveelheid tabak of kruiden gevuld, terwijl je bij een shisha vaak tientallen minuten achter elkaar kunt roken. Meer informatie over bongs kun je vinden in het artikel "wat is een bong?".

Een bong kopen bij de bong specialist van Europa

Wanneer je een bong gaat kopen, doe je dat natuurlijk het liefst bij iemand die alles over bongs weet en je de beste adviezen kan geven. Heb je een vraag? Stuur even een berichtje of neem telefonisch contact met ons op, en dan kijken we samen waar je naar op zoek bent. Daarom zit je bij de bong specialist altijd goed: of je nou op zoek bent naar een glazen bong, een acryl bong, een kleine bong, een ice bong, een luxe dab rig of een goedkope bong, bij Bongify doen we er alles aan om te zorgen dat jij blij bent met je bong en graag nog eens bij ons terug komt. 

 

Waar kan ik online een bong kopen?

Bij het kopen van een bong via internet, zul je moeten opletten of de website waar je bestelt wel betrouwbaar is. Gelukkig hoef je je hier bij Bongify geen zorgen om te maken. Een uitgebreid klantenbestand en verschillende positieve recensies laten direct zien waar je bij Bongify aan toe bent. Mocht het onverhoopt toch een keer voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat, dan zullen wij er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je alsnog tevreden bent over Bongify. 

Lees voor meer informatie over bongs verder in onze bong blog

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.