Grace Glass

Grace Glass logoGrace Glass is een Nederlands Bong-merk uit Amsterdam dat bekend staat om hun prachtige bongs met percolators, ash catchers, HoneyComb Diffusers en dab rigs. Bongify is een officiële Grace Glass dealer met meer dan 100 Grace Glass bongs en accessoires!

Grace Glass bongs kopen bij Bongify

Bongify verkoopt enkel originele Grace Glass bongs. Hoewel er ook namaak (fake!) Grace Glass bongs te koop zijn, verkopen wij alleen de ‘real deal’. De neppe Grace Glass bongs en dab rigs zijn van slechtere kwaliteit, minder sterk glas en zijn een stuk slechter afgewerkt. Ook hier geldt: goedkoop is duurkoop! Investeer liever één keer in een goede Grace Glass bong; dan weet je tenminste zeker dat je een goed afgewerkte bong van zeer hoge kwaliteit in handen hebt.

Grace Glass Bongs, Dab Rigs, Waterpijpen en Reserve-Onderdelen (Bowls, Downstems etc.)

Naast tientallen prachtige waterpijpen van Grace Glass (waaronder limited edition Grace Glass bongs en recyclers) hebben wij ook accessoires en reserve-onderdelen zoals downstems, bowls, ash catchers, precoolers en grinders in de aanbieding. Grace Glass kopen doe je bij Bongify, de #1 Online Bong Specialist van Europa!

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.