Coffeeshop Indian Eindhoven | Recensie

Coffeeshop Indian in Eindhoven is een van de bekendere coffeeshops van de stad, en bestaat ondertussen ook al een hele tijd. In deze coffeeshop review vertellen we hoe wij de Indian Dylan hebben ervaren, en of het volgens ons een goede coffeeshop in Eindhoven is. 

 

De wiet bij Coffeeshop Indian in Eindhoven

Hoewel je bij een coffeeshop ook vaak heerlijke koffie krijgt, gaan de meeste mensen er toch heen voor de wiet of hasj. Hoe is de wiet bij coffeeshop Indian, krijg je hier waar voor je geld? Nou, wij vinden van wel. Wij namen twee gram: een gram Amnesia Haze en een gram Silver Haze. Deze wiet leek qua uiterlijk veel op elkaar, en ze waren ook allebei 12 euro per gram.

De Silver Haze was een heerlijk wietje. Super sticky, een lekker zoet en sterk geurtje, en de top was lekker compact. Ook qua effect hadden wij niets te klagen.

De Amnesia Haze was eveneens zeer plakkerig, maar de typische Amnesia-geur ontbrak. Dat was jammer, want het specifieke Amnesia aroma is iets waar je echt zin in kunt hebben, maar gelukkig was het wel sterke wiet waar je ook flink stoned van werd. 

 

Coffeeshop Indian Eindhoven - Silver Haze

Indian Coffeeshop Eindhoven: Silver Haze


Coffeeshop Indian Eindhoven - Amnesia Haze

Indian Coffeeshop Eindhoven: Amnesia Haze

 

De algemene indruk van deze coffeeshop

Bij binnenkomst viel het direct op dat dit geen kleine, rustige coffeeshop is. Je kunt voor de deur fijn parkeren op een grote parkeerplaats, maar het lijkt alsof een groot deel van de parkeerplaats wordt gebruikt door klanten van de coffeeshop. Ook bij en rondom de deur waren genoeg mensen te zien. Wellicht toeval, maar wij hadden de indruk dat het hier meestal wel vrij druk is. 

Aan de bar werden wij heel vriendelijk te woord gestaan, maar ze waren wel heel bewust aan het werk. Geen tijd verspillen, gewoon doorwerken. En dat merk je als klant ook; je wij hoefden namelijk vrijwel niet te wachten om iets te bestellen, want de klanten voor ons waren ook in een oogwenk geholpen. Dat is echt een pluspunt vergeleken met sommige andere drukke coffeeshops, waar je al gauw 10 tot 20 minuten staat te wachten.

Iets anders wat ons direct opviel is dat de koffie niet alleen lekker, maar ook nog eens goedkoop is! Voor 2 cappuccino moesten wij slechts 3 euro betalen, dus dat is €1,50 voor een cappuccino. Zeker niet te duur, en erg lekker!

Wanneer je doorloopt naar de rokersruimte, zie je meteen dat deze vrij groot is. Maar toen wij er waren, waren ook vrijwel alle zitplaatsen bezet. De rokersruimte doet wel erg warm en gezellig aan, en is zeker een "relaxte" ruimte om lekker een jointje te roken. Goede muziek, verschillende tv's, en comfortabele stoelen en banken. De muziek stond wat ons betreft wat hard, maar dat was op zichzelf niet echt storend. Wat wij wel na een tijdje erg storend begonnen te vinden was dat wij elkaar dankzij de drukte nog maar moeilijk konden verstaan zonder zelf te gaan schreeuwen. Dat was jammer, het verpestte de fijne sfeer wel enigszins. Dit was uiteindelijk ook de reden dat wij weer naar buiten zijn gelopen in plaats van binnen nog een jointje te roken.

 

Coffeeshop Indian Eindhoven: openingstijden

Hieronder vindt je de openingstijden van coffeeshop Indian Dylan in Eindhoven. Deze openingstijden zijn afgeleid van Google op 18 september 2018 en kunnen afwijken van de werkelijke openingstijden.


 • Maandag:      09:00 - 00:00
 • Dinsdag:        09:00 - 00:00
 • Woensdag:    09:00 - 00:00
 • Donderdag:   09:00 - 00:00
 • Vrijdag:          09:00 - 00:00
 • Zaterdag:       09:00 - 00:00
 • Zondag:         09:00 - 00:00

 

Het adres van Coffeeshop Indian Dylan is Karel de Grotelaan 345, 5654 in Eindhoven


 Coffeeshop Indian: overzicht

 • Het personeel was aardig en behulpzaam, maar werkte wel snel door. Daardoor hoefde niemand lang te wachten voordat zij geholpen werden; dat is zeker een pluspunt tegenover sommige andere coffeeshops.
 • Goede wiet voor goede prijzen: Amnesia en Silver Haze voor 12 euro per gram.
 • De Amnesia smaakte niet echt als Amnesia, maar je wordt er in ieder geval knetterstoned van
 • De Silver Haze smaakte als een echte silver haze, maar was niet scherp op de keel
 • De koffie is erg lekker én goedkoop. Voor een cappuccino en een latte hoefden we slechts 3 euro te betalen!
 • Er is veel plaats in de rokersruimte. Deze is ingericht met comfortabele stoelen en banken, en is mooi aangekleed. De rokersruimte doet warm en gezellig aan en je kunt er zoals in veel coffeeshops rustig tv kijken. De muziek stond redelijk hard, maar dat was niet echt storend. 
 • In de rokersruimte was het wel heel druk. Dat was in het begin niet zo erg, maar na een tijdje begonnen wij ons een beetje te storen aan het harde geluid van iedereen die over elkaar heen probeerde te schreeuwen. Het maakte het ook moeilijk om elkaar te verstaan, ookal zaten we niet ver van elkaar af. Dat was eigenlijk het enige echte minpunt van deze shop wat ons betreft.

 

Andere Coffeeshops in Eindhoven

Naast de Indian zijn er nog verschillende andere coffeeshops te vinden in Eindhoven. Bekijk hieronder onze andere coffeeshop recensies in deze stad.

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.