Coffeeshop Paradox in Weert | Recensie

De Coffeeshop Paradox in Weert bestaat al tientallen jaren, maar is niet voor iedereen even bekend. Wij gingen naar Weert om de Paradox Coffeeshop te beoordelen aan de hand van de wiet en hasj, de prijs/kwaliteit verhouding, de sfeer en inrichting, en uiteraard de koffie. Lees hier onze review van de Paradox Coffeeshop in Weert.

 

Coffeeshop Paradox Weert

 

Coffeeshop Paradox in Weert: Parkeren

Hoe zit het bij de Paradox met parkeergelegenheid? Ten eerste ligt de Paradox op loopafstand van het station in Weert, dus mocht je gebruik willen maken van het openbaar vervoer, dan is de Paradox zeer goed bereikbaar. Maar ook met de auto is het goed te doen. Net als bij de Black Widow in Maastricht kun je bij de Paradox in feite recht voor de deur parkeren. Hier is namelijk een grote parkeerplaats voor het station. Toen wij er kwamen stonden de slagbomen omhoog en was parkeren gratis, maar volgens de borden is het tarief gewoonlijk €1,20 per uur. Je kunt dus rustig twee uurtjes in de Paradox gaan zitten zonder dat het je een fortuin aan parkeergeld kost. De Paradox is voor automobilisten en treinreizigers dus een zeer goed bereikbare coffeeshop.

 

 Coffeeshop Paradox Weert Amnesia

 

Coffeeshop Paradox in Weert: De eerste indruk

Van buiten ziet de Paradox er enigszins uit als een normaal café. De shop is gemakkelijk te herkennen aan het uithangbord, maar ziet er verder discreet (en netjes) uit. Bij binnenkomst werden wij direct buitengewoon vriendelijk begroet door de beveiliger. Het is natuurlijk altijd fijn als je met een lach op je gezicht de coffeeshop naar binnen kunt lopen. Het was trouwens ook zo dat iedereen die úit de coffeeshop liep, ook een lach op zijn gezicht had. Een goed teken dus.

De coffeeshop is van binnen mooi ingericht, met verschillende ruimten in verschillende stijlen. De ruimte waar men binnenkomt ziet er vrij traditioneel uit, terwijl de rokersruimten erg modern maar toch uitnodigend en gezellig zijn ingericht. Je kunt gebruik maken van gratis WiFi, en gratis een schaaltje nootjes uit de automaat nemen. Men doet hier dus wel zijn best om het de klanten naar hun zin te maken. In de rokersruimte staat een automaat gevuld met chips en snoep. Daarnaast kan men voor €2,50 een tosti bestellen. Wij namen alleen een cappuccino. Deze was vrij sterk; als je er van houdt erg lekker, voor anderen misschien iets minder. Maar dan kun je natuurlijk ook gewoon wat extra melk er bij nemen.

 

 Coffeeshop Paradox Weert

 

De wiet in Coffeeshop Paradox Weert

Een van de belangrijkste aspecten van een coffeeshop is uiteraard het aanbod aan wiet en hasj. De prijslijst zag er niet veel anders uit dan de meeste andere Limburgse coffeeshops: enkele Haze soortjes, wat Kush kruisingen en witsoorten zoals White Widow, en voorgedraaide jointjes. De prijzen waren gemiddeld: niet erg hoog, maar ook zeker niet laag. Wat wel handig is voor mensen die wat meer roken, is dat je bij de Paradox ook voordeelzakken kunt krijgen. Ofwel, 5 gram voor een betere prijs. Wij namen een grammetje Amnesia (€12) en een gram Paradox Special (€13) (Cheese x Kush). Deze soortjes waren allebei erg lekker, voornamelijk de Paradox Special. Deze Cheese / Kush kruising is erg smaakvol en heeft een zeer lekkere high. Ook de Amnesia was zeker niet slecht. De Paradox Special werd ons dan ook aangeraden door de dame achter de balie.

 

 Amnesia in Paradox Weert

 

De Paradox voor Belgen

Kun je in de Paradox in Weert als Belg of Duitser wiet kopen? Het viel ons op dat wij in deze Limburgse coffeeshop geen bewijs hoefden te tonen dat wij in Nederland woonachtig waren. In Maastricht en Sittard is dat standaard verplicht dankzij het ingezetenencriterium. Binnen in de Paradox staat ook duidelijk aangegeven dat zij in deze coffeeshop niet discrimineren op afkomst of woonplaats. De Paradox in Weert is dus gewoon open voor Belgen, Duitsers, Fransen en andere buitenlanders! (26 april 2018)

 

Paradox Weert Menu

 

Coffeeshop Paradox Weert Openingstijden

Hieronder vindt u de openingstijden van Coffeeshop Paradox in Weert. Deze openingstijden zijn afgeleid van Google op 1 mei 2018.

  • Maandag: 11:00 - 21:00
  • Dinsdag: 11:00 - 21:00
  • Woensdag: 11:00 - 21:00
  • Donderdag: 11:00 - 21:00
  • Vrijdag: 11:00 - 21:00
  • Zaterdag: 11:00 - 21:00
  • Zondag: 11:00 - 21:00

Cappuccino

Read this review in English

 

Bekijk ook: Coffeeshop Willie Wortel's Indica in Haarlem

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.