"Daisy" Quartz Glas Dabbing Banger (SG19F)

€ 19,99
Op voorraad
SKU
02 18 30-5

De "Daisy" Quartz Glas Dabbing Banger (SG19F) is een robuuste olie banger van kwartsglas met een hoek van 90 graden. Deze banger is geschikt voor bongs (dab rigs) met een 18,8mm (SG19) aansluiting.

Kwartsglas (Quartz is de Engelse benaming) is een zeer sterke en hittebestendige glassoort. Kwartsglas wordt ook gebruikt bij horlogeglazen vanwege de duurzaamheid en krasbestendigheid. Wanneer kwartsglas wordt verhit zet het vrijwel niet uit, waardoor de slijtage bij veelvuldig gebruik slechts zeer gering is. Het is dan ook een zeer geschikt materiaal voor het roken van cannabisconcentraten of extracten (dabs). Een kwarts of quartz banger gaat dan ook vaak jarenlang mee, zeker vergeleken met borosilicaatglas bangers zijn kwartsglas bangers een stuk duurzamer en schokbestendiger. Een ander voordeel van kwartsglas is dat het de warmte veel beter en langer vasthoudt dan borosilicaatglas, waardoor je gemakkelijk kunt dabben en de banger gemakkelijker op de optimale temperatuur krijgt.

Wat deze dabbing banger speciaal maakt, is dat hij bestaat uit een dubbellaagse olie pan met meerdere inkepingen rondom. Hierdoor wordt de oliedamp goed naar binnen gezogen met zo weinig mogelijk verlies van rook. In de binnenkant van de bowl kan olie die eventueel de banger in wordt gezogen opgevangen worden, zodat de olie zo efficiënt mogelijk verdampt en er geen onverdampte olie in de bong gezogen wordt.

Deze banger kan worden gebruikt met een klassieke carb cap die ervoor zorgt dat de oliedampen niet ontsnappen. Op zoek naar een 14,5mm (SG14) banger?

Let op: je mag glazen bangers enkel bij de olie pan verhitten, anders kan door uitzetting van het materiaal de aansluiting breken.


Over De "Daisy" Quartz Glas Dabbing Banger (SG19F)

  • Glazen Dabbing Banger
  • Gemaakt van Kwartsglas
  • Grind / Aansluiting: SG19F (18,8mm vrouwelijk)
  • Hoek: 90 Graden
  • Buitendiameter: 25mm
Schrijf je eigen review
Je reviewed:"Daisy" Quartz Glas Dabbing Banger (SG19F)
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.