Olie Pijp 'OIL series' Black Leaf (Crack Pijp)

€ 4,99
In stock
SKU
EO P01

De olie pijp uit de ‘OIL’ series van Black leaf is een van de meest eenvoudige manieren om je concentraten (dabs) te consumeren.  Door zijn zeer compacte formaat is de olie pijp eenvoudig in je broekzak mee te nemen, zodat je overal van je dampwaar kunt genieten.

Dit product is gemaakt uit een uiterst goede kwaliteit laboratorium glas, ook wel bekend als borosilicaat glas. Dit laboratoriumglas wordt gebruikt voor vele scheikundige reacties in laboratoria, dus een aansteker eronder houden is natuurlijk geen probleem. Door deze goede kwaliteit glas is het pijpje zeer sterk, duurzaam en zullen er niet snel sporen van slijtage optreden, in tegenstelling tot “normaal” glas (“soft glass”).

Dit pijpje ziet er misschien uit als een pijpje waarin wel wat heftigers wordt gerookt dan enkel cannabis-concentraten, maar dat komt omdat het in feite ook hetzelfde soort pijpje is. Maar onthoudt: don’t do drugs, kids! Gelukkig weten we voor welk doeleinde je dit pijpje gaat gebruiken…

Hoe werkt dit pijpje? Simpel: doe het concentraat door het gaatje in de verwarmingskamer van de pijp, verhit glas vervolgens van onder met een aansteker of gasbrander, en zodra het concentraat begint te verdampen kun je door het mondstuk de heerlijke damp inademen. 

Wij verkopen uitsluitend originele Black Leaf olie pijpen

 

Over de Olie Pijp 'OIL Black Leaf' (Crack Pipe):

  • Materiaal: Borosilicaatglas
  • Gemaakt door Black Leaf
  • Kleur: Doorzichtig
  • Print/Bedrukking: OIL Black Leaf
  • Lengte pijp: 115mm (11,5cm)
  • Past zo in je broekzak
Write Your Own Review
You're reviewing:Olie Pijp 'OIL series' Black Leaf (Crack Pijp)

Whatsapp customer service

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.