Black Leaf Party Bong / Shisha / Hookah

€ 44,99
Niet op voorraad
SKU
27 18 00

Deze Black Leaf Party Bong / Shisha / Hookah is een van de leukste bongs uit ons assortiment. Hiermee kun je namelijk met vier personen tegelijk bongen! Hoewel deze party bong er meer uit ziet als een shisha, zijn er enkele belangrijke verschillen. Het grootste verschil tussen deze party bong en een shisha is dat deze bong een kopje (bowl) heeft die is ontworpen om kruiden mee te roken, en is in eerste instantie niet bedoeld voor (smaak)tabak. Wel kun je de bowl gemakkelijk omwisselen met een echt shisha-kopje, om van deze party bong een volwaardige shisha te maken.

Een ander belangrijk verschil tussen een shisha en een bong, is dat de meeste shisha's niet van glas zijn gemaakt, en deze 'party bong' wel. Hoewel glas natuurlijk gemakkelijker kapot gaat dan metaal, is glas het aller beste materiaal om een waterpijp van te maken. Glas is namelijk geur- en smaakloos, en er komen geen giftige dampen van glas af bij hoge temperaturen. Bij metalen is dit wel anders: vaak proef je letterlijk metaal, maar je ademt ook nog eens giftige stoffen in zonder ervan bewust te zijn. Met deze glazen party bong heb je daar nooit last van, en kun je met een gerust hart flink blijven smoken.

Deze Black Leaf Party Bong / Shisha / Hookah kan worden gebruikt met zowel kruiden (waaronder cannabis), hash, (smaak)tabak, of een mengsel. Wanneer je twijfelt of je beter een bong of shisha kunt kopen, is dit natuurlijk een ideale kans om beide te hebben. Kun je wiet roken in een shisha? In deze wiet shisha wel. De Party Bong is 36 centimeter hoog; niet te groot, niet te klein, en toch gemakkelijk op te bergen. De aansluitingen op deze bong (voor bijvoorbeeld de downstem) zijn 'SG19', ofwel 18,8mm. De bong is gemaakt van hoogwaardig glas (3.2mm dik), en wordt geleverd met 4 slangen met houten mondstukken, en 4 bong plugs om de ongebruikte slang-openingen af te sluiten. Deze revolutionaire shisha bong is relatief goedkoop, en is onmisbaar op ieder feestje.

 

Over Black Leaf Party Bong / Shisha / Hookah

  • Glazen Bong / Wiet Shisha voor maximaal 4 personen
  • Kan worden gebruikt met o.a. Cannabis en (Smaak)tabak
  • Hoogte: 360 milimeter
  • Grind / Downstem Fitting: 2x SG19 (18,8mm)
  • Gemaakt van Hoogwaardig Glas (3.2mm dik)
  • Met 4 Slangen met Houten Mondstukken
  • Inclusief 4 Bong Plugs om de ongebruikte slangen af te sluiten
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.