Groot assortiment
Altijd de laagste prijs
Snelle gratis verzending boven €39
0
Groot assortiment
Altijd de laagste prijs
Snelle gratis verzending boven €39

29 april 2024

Coffeeshop YANKS in Zandvoort | Info & Review

Coffeeshop Yanks in Zandvoort ligt op loopafstand van het strand, en is qua locatie de ideale coffeeshop bij het circuit in Zandvoort. De coffeeshop is leuk gelegen op de hoek van een klein straatje, naast een kroeg, net buiten de winkelstraten. Is deze coffeeshop daadwerkelijk zo goed als men zegt? Of profiteren ze vooral van de goede ligging? Lekker weer eens een nieuwe shop "onderzoeken"... leuk... lekker... hopen we?

 

Coffeeshop YANKS in Zandvoort

Afbeelding: (een deel van) het interieur van Coffeeshop Yanks in Zandvoort

 

YANKS Zandvoort is de gelukkige van vandaag. Niet zo gek ver lopen vanaf het strand en waarschijnlijk een leuke aansluiter na een strandtent bezoek.

De coffeeshop is leuk gelegen op de hoek van een klein straatje, naast een kroeg, net buiten de winkelstraten.

 

Bij binnenkomst valt als eerste het entreepoortje op. Deze is niet overdreven aanwezig, waarschijnlijk doordat de deurtjes van (plexi)glas waren......was er haast overheen gekieperd (eigen schuld...opletten waar je loopt!)

Denk dat we afgeleid waren, afgeleid door de inrichting.

Wat ook meteen opvalt is dat het poortje uitstekend in de gaten wordt gehouden door alle aanwezige personeelsleden, die ook verantwoordelijk lijken voor het al dan niet open gaan van t poortje middels een afstandsbediening....niemand staat onnodig lang te wachten en personen die geen toegang hebben worden netjes richting buiten geleid. 

 

De YANKS in Zandvoort is een van buiten net ogende shop met een opgeruimd gezellig en afgeschermd terras ,...... eenmaal binnen weet je eerst even niet waar je moet kijken...dwz: waar je ook kijkt, overal zie je wel wat interessants. 

Let dus wel ff op het entreepoortje....

 Maar echt; wat is dit een gaaf ingerichte shop zeg, tot in detail !!!

Overal is wel iets te zien... links, rechts, voor, achter....tot aan het plafond toe... als je na een flinke hijs van een kwalitatief goed wietje (want die hebben ze) ff het hoofd achterover legt zie je ineens vanalles tussen de geschilderde wolken...ga zelf maar eens kijken ;)

Echt een leuk en tot in de puntjes uitgevoerd concept... "Home of the medicine man"..

Voor zeker wel ff gevraagd of ik fotos mocht maken; Geen probleem!

 

Yanks Zandvoort: Menu

Ze hebben liever niet dat de menukaart op de foto wordt gezet ....RESPECT..... doen we dus ook niet.

Wat ik wel kan zeggen is dat er echt voor iedereen wel wat is; netjes onderverdeeld in categorieën.

Via Moonrocks naar hash, van Sativa's langs Indica's naar Hybrides; you name it :D

Als eerste geprobeerd: Sour Skunk, Buddha Cheese, Bleu Diamond en Banana Strawberry.....allemaal goed gekeurd :P 

Aangezien er nog veel meer soortjes lagen te wachten om geprobeerd te worden, gaan we de volgende dag nog eens terug om van de goede sfeer te genieten.

en die goede sfeer is er zeker: echt een relaxte shop, niet in de minste plaats door het personeel.

Alles wordt netjes in de gaten gehouden, de toegang, het schoonhouden van de tafels, vlotte bediening, gewoon top! Ik ben enthousiast !!!

Leuke aanbieding: bij aankoop van 5 gram de keus uit een gratis;a.t-shirt, b.sigarettenbox of c.een I-phone hoesje,....allen voorzien van het "YANKS"-logo.

Aangezien er nog genoeg te proberen is, gokte ik dat we iig met een nieuw shirt de deur uit zouden gaan...lol.....goed gegokt.....weer 5 soortjes om te chillen.

En dat chillen lukt wel daar: gezellige sfeer, goede muziek, uitgebreid assortiment (had ik het nog niet eens over de variatie aan waterpijpenglassbongs, grinders, cbd-olie en -zalf etc. etc. gehad) en vriendelijk personeel.

Ik zeg er bij: het is een uitzondering, maar we hebben haast de hele menukaart weggerookt....bijna alle soortjes geprobeerd:dus ook nog  de Amnesia Haze, Super Silver Haze, Super Lemon Haze, Mr Nice G13, Pineapple Chunck, Sweet Cherry Pie, Casey Jones, 24K, LA Confidential, Sweet & Sour en Holy Grail..... ben vast iets vergeten, maar gezien het tijdsbestek waarin deze "stoomboterij" heeft plaatsgevonden vinden we dat zelf niet zo heel vreemd.(uiteindelijk hadden we dus niet alleen een t-shrt, maar ook nog eens een sigarettenbox cadeau....lol)

Ik kan rustig zeggen dat al deze soortjes prima te roken waren, sommigen echt top, anderen gewoon goed, maar iig geen tegenvallers.

 

Kortom een super goed verzorgde nette schone shop, waar je met mooi weer ook nog eens relaxt op een terras kunt vertoeven......zéker geen straf om een paar uurtjes door te brengen; niet geheel onbelangrijk.....een goeie bak koffie is ook voorhanden.

Lol....wij gaan weer

:stoned-smiley:

 

GRTZ KAYA 

 

YANKS Zandvoort openingstijden 

Hieronder vind je de openingstijden van coffeeshop YANKS Zandvoort. Deze openingstijden zijn afgeleid van Google op 7 mei 2022 en kunnen afwijken van de werkelijke openingstijden.

 

  • Maandag:        09:00 - 02:45
  • Dinsdag:         09:00 - 02:45
  • Woensdag:      09:00 - 02:45
  • Donderdag:     09:00 - 02:45
  • Vrijdag:           09:00 - 02:45
  • Zaterdag:        09:00 - 02:45
  • Zondag:          09:00 - 02:45

 

YANKS Coffeeshop Zandvoort: Adres

Het adres van coffeeshop YANKS in Zandvoort is Dorpsplein 2, 2042 JK Zandvoort. Hieronder kunt u op de kaart de locatie bekijken of een routebeschrijving naar de coffeeshop in Zandvoort verkrijgen.

 

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking