Percolator Bongs

percolator bong

Percolator bongs zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Waar je 10 jaar geleden nog gemakkelijk 200 euro voor een simpele percolator bong betaalde omdat je deze simpelweg nergens kon krijgen, is het tegenwoordig niet erg moeilijk meer om een degelijke percolator bong te kopen voor een goede prijs. Maar wat is nou dat het verschil tussen een percolator bong en een klassiek model?

Een percolator bong heeft één of meerdere "percolators". Dit zijn kleine, meestal glazen buisjes gevuld met water waar de rook doorheen wordt getrokken. Hierdoor wordt de rook in een percolator bong zeer goed gekoeld vergeleken met een normale bong. 

Waarom een percolator bong?

Zoals hierboven al is gezegd, is het voornaamste voordeel van een percolator bong dat de rook erg goed wordt gekoeld. Daardoor is de rook niet alleen een stuk zachter op je keel, maar kun je ook nog eens veel grotere bong hits nemen. Vaak staan mensen zelf nog versteld van de grote hoeveelheid rook die zij probleemloos kunnen inhaleren, puur en alleen dankzij de percolator diffuser in de bong! Niet alleen koelt een percolator de rook beter, het zorgt ook nog eens voor een betere filtratie van teer en andere ongewenste stoffen.

Percolator bong kopen

Bij Bongify vind je een ruim aanbod aan zeer goed geprijsde bongs. Zo kun je bij ons percolator bong kopen voor 35 euro, die bij de concurrent ruim 50 euro kosten! Ook hebben wij verschillende percolator bongs voor goede prijzen, zodat je snel van je bong kunt genieten zonder het gevoel te hebben dat je te veel hebt betaald. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje naar deze 4-arm percolator bong van Black Leaf

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 175

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-9 van 175

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.