BREITSEITE Glazen Bong 'Straight'

€ 24,99
In stock
SKU
BREIT 02-NL

De BREITSEITE Glazen Bong 'Straight' is een van de beste eenvoudige bongs die je kunt kopen. Deze bong biedt alles: uitstekende kwaliteit, een goede afwerking, en bovenal; een zeer betaalbaar prijskaartje!

Deze bong is gemaakt van hoge kwaliteit borosilicaat glas. Dit glas is beter bekend onder de merknaam "Pyrex", en wordt gebruikt voor allerlei verschillende toepassingen (waaronder ovenschalen). Borosilicaat glas is namelijk niet alleen een stuk sterker dan "normaal" glas, maar is ook veel beter bestand tegen hoge temperaturen. Ook is borosilicaat glas zeer krasbestendig ten opzichte van regulier glas. Dankzij al deze eigenschappen is borosilicaat glas hét ideale materiaal om bongs van te maken. Glas is namelijk 100% geur- en smaakloos, waardoor je dus kunt genieten van de pure smaak van jouw kruiden!

De hoogte van de BREITSEITE Glazen Bong 'Straight' is 50 centimeter. Dit is een vrij groot formaat voor een bong; het is dan ook een echte "eye catcher". De buisvormige rookkamer biedt meer dan genoeg ruimte voor een flinke hoeveelheid rook, en dankzij het klapgat kun je gemakkelijk al deze rook in een keer in je longen (proberen te) teugen. TIP: Een goede toevoeging voor zachtere en koelere rook in een bong als deze zijn diffuser beads. De meegeleverde downstem en bowl (één geheel) past perfect in de SG19 (18,8mm) fitting. Indien gewenst kunnen de downstem en bowl gemakkelijk worden vervangen om de bong te upgraden, met bijvoorbeeld een diffuser downstem en een bowl met ingebouwde screen. Met deze bong kun je werkelijk alle kanten op. Koop deze originele BREITSEITE bong gemakkelijk online bij Bongify, de #1 online bong specialist van Europa.

 

Wij kunnen deze bongs ook customizen!

 

BREITSEITE Glazen Bong 'Straight' overzicht

  • BREITSEITE Glazen Bong 'Straight'
  • Gemaakt van Borosilicaat Glas (3,2mm dik)
  • Grinding / Fitting: SG19 (18,8mm)
  • Formaat: 50 centimeter hoog
  • Uitstekende kwaliteit, betaalbare prijs
Write Your Own Review
You're reviewing:BREITSEITE Glazen Bong 'Straight'
We found other products you might like!
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.