Dope Bros 'Pretty Lady' Grass Series Bong met Spiraal Percolator

€ 49,99
Niet op voorraad
SKU
G172

Deze super sexy Pretty Lady bong uit de Grass Series van Dope Bros is een uitstekende percolator bong met diffuser downstem voor een zacht prijsje. Een betere prijs / kwaliteit verhouding kan haast niet; hierin is Dope Bros een echte specialist geworden door de jaren heen!

Dit opwindende stukje glaswerk van Dope Bros is gemaakt uit het zeer sterke en uiterst duurzame borosilicaat glas. Dit blijft tot op heden nog altijd een van de beste soorten glas om bongs uit te produceren.

De zogeheten Pretty Lady uit de Grass Series van Dope Bros heeft onder de bowl een diffuser downstem zitten. Aan het uiteinde van deze rookbuis (de diffuser downstem) zitten 6 kleine uitgangen. Deze zorgen ervoor dat de rook die uit de downpipe komt een stuk beter door het water verspreid wordt. Door deze handige techniek wordt de rook tevens ook meer gefilterd van schadelijke stoffen zoals teer. Dat is natuurlijk goed voor de smaak van je bong hit, en het is ook altijd fijn om te weten dat je minder schadelijke rook in je longen krijgt dankzij de goede filtratie van de rook.

Aan de bovenzijde van de bong zitten Ice Notches (IJsgaten). In deze ijsgaten kunt je ijsklontjes bevestigen om de rook nog beter te koelen. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het roken optimaal kunt genieten zonder ‘’dood’’ te gaan van het hoesten. Dat is natuurlijk een gewenste optie als je wel houdt van een stevige hit van een sterk kruidje!

Nadat de rook zich onderin de bong heeft verspreid en deels is gekoeld door het water en ook gefilterd van onzuiverheden, gaat de rook door omhoog de ingebouwde Spiraal Percolator. Deze “Spiral Perc” maakt de rook nog een stuk koeler, verfrissender en tevens aangenamer om te inhaleren. In combinatie met ijs bezorgt deze bong dankzij de percolator en diffuser downstem iedereen een heerlijke hit. IJskoude rook, super goed gefilterd en er gaat geen smaak verloren dankzij het revolutionaire ontwerp van het geweldige glaswerk van Dope Bros.

Deze bong is voorzien van een klapgat (luchtgat) waarmee je de luchtstroom in de bong kunt bedienen met je vinger. Dit klapgat heeft een rubberen plug waarmee je hem kunt afsluiten, zodat je ook kunt roken zonder klapgat (door de bowl aan het glazen handvat omhoog te tillen). Dankzij de rubberen plug kun je het klapgat ook afsluiten om de bong vol te laten lopen met warm water en bong cleaner, om hem gemakkelijk schoon te maken. Ideaal!

Wij verkopen enkel ORIGINELE bongs en accessoires van onder andere Dope Bros, Black Leaf, Blaze Glass, Hurricane en vele andere topmerken.

 

Over de Dope Bros 'Pretty Lady' Grass Series Bong met Spiralen Percolator:

  • Aansluiting / Grind: SG19 (18,8mm)
  • Materiaal: Borosilicaat Glas
  • Opdruk: Smoking Pretty Lady / Dope Bros logo
  • Kleur van het glas: Doorzichtig / Donker Groen Mondstuk
  • Met Diffuser Downstem
  • Diffuser: Spiral Perc / Spiralen Percolator
  • Geschikt voor IJs (IJs Bong)
  • Kickhole / Klapgat: Ja, met rubberen plug
  • Diameter: 55mm / 40mm
  • Hoogte: 35 centimeter
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.