Coffeeshop Black Widow in Maastricht | Recensie

De Black Widow in Maastricht is een populaire coffeeshop onder zowel jongeren als de wat oudere doelgroep. In deze recensie nemen wij de verschillende aspecten van coffeeshop Black Widow onder de loep, en vergelijken we deze met de andere populaire coffeeshops zoals de Easy Going en de Mary Jane in Maastricht.

 

Coffeeshop Black Widow: menu

Maastricht staat, net zo’n beetje als Amsterdam, bekend om haar goede wiet. Toeristen komen van ver om in Maastricht wat wiet te halen of even in de coffeeshop te roken. Maar hoe is de kwaliteit van de wiet in de Black Widow, vergeleken met andere coffeeshops in Maastricht?

De prijs/kwaliteit verhouding van de wiet in de Black Widow is zeker goed. Ook de kwaliteit en de diversiteit aan soorten is niets mis mee. Zo kun je goedkope, ouderwetse wiet kopen voor minder dan 10 euro per gram, maar je hebt ook specialere soorten met sterke smaken en hoge THC-percentages zoals Blue Cheese, Super Silver Haze en AMG.

In de Mississippi of de Mary Jane in Maastricht kreeg eerder je gemiddeld misschien íets betere wiet, maar de prijzen waren er ook iets hoger. Tegenwoordig zijn er bij de Black Widow steeds meer Amerikaanse wietsoortjes verkrijgbaar zoals Gorilla Glue, Banana OG Kush en Purple Chemdawg. De prijzen van deze wiet varieert tussen ongeveer 12 en 16 euro per gram. De kwaliteit varieert ook: waar het ene "Amerikaanse" soortje niet veel bijzonders is, is de andere dat weer absoluut wel. De Banana OG Kush is bijvoorbeeld echt een aanrader en een heel apart soortje qua smaak.

De prijs/kwaliteit verhouding van de wiet in de Black Widow is in ieder geval niet beduidend beter of slechter dan bij de andere shops.

 

Hieronder een deel van de prijslijst van Black Widow (november 2018):

 • Bubblegum - €8,-
 • Amnesia - €9,-
 • Lemon Haze - €11,-
 • AMG - €12,-
 • Green Poison - €12,-
 • Gorilla Glue - €12,-
 • Jesus OG Kush - €13,-
 • Purple Monkey Kush - €14,-
 • Banana OG Kush - €16,-
 • Moonrocks - €35,-
 • Caramel Cream - €35,-
Naast deze wietsoorten verkoopt de Black Widow ook hasj:
 • Hia - €8,-
 • King Hassan - €10,-
 • Polm
 

AMG (Black Widow Maastricht) 

Coffeeshop Black Widow Maastricht

 

Black Widow: de sfeer en consumpties

Wanneer je in de Black Widow binnen komt, ziet het eruit als een typische coffeeshop: een grote bar met enkele tafels en leren banken, redelijk dicht op elkaar en niet veel speciaals. Wel heel gezellig: vaak zitten hier veel vaste klanten. Maar als je een klein stukje doorloopt zie je dat er een trap naar beneden loopt die naar een tweede ruimte leidt.

In de “kelder” van de Black Widow ziet de shop er totaal anders uit dan wanneer je binnenkomt. Er staan twee pooltafels, een voetbaltafel, een flipperkast en twee SEGA race games (de race games staan er inmiddels niet meer). Aan de zijkanten zijn overal tafels en leren banken geplaatst waar je rustig kunt roken, net als boven. Als je zin hebt om even iets actiefs te doen tijdens het blowen, is de Black Widow misschien wel de beste shop van Maastricht.

Het personeel zelf is meestal erg vriendelijk en behulpzaam. Ook de consumpties zijn niet duur en van goede kwaliteit. Een cappuccino kost bijvoorbeeld maar €1,50. Er is ook allerlei snoep te koop: roze koeken, cadillacs, autodrop, colaflesjes, snickers, skittles, chips, fanta. Ook het snoepgoed is niet duur: de meeste dingen kosten €1 of €1,50. Er is zelfs bamisoep te koop (a €2,-).

 

Parkeergelegenheid bij de Black Widow

Een van dé voordelen van de Black Widow ten opzichte van veel andere coffeeshops in Maastricht, is dat je gratis voor de deur kunt parkeren. En als daar geen plaats is, kun je een klein stukje verderop (nog geen 500 meter waarschijnlijk) ook gratis parkeren. Heb je geen zin om ver te lopen, of wil je snel even naar binnen en weer weg? Dan is de Black Widow ideaal. Ook de ligging is goed wanneer je met de auto naar de coffeeshop gaat, omdat de shop niet in het centrum ligt en daardoor redelijk goed bereikbaar is.

 

Black Widow Maastricht: Ons oordeel

De Black Widow is een ideale shop voor mensen die graag een potje poolen of tafelvoetbal spelen tijdens het roken, en je kunt zelfs op een ouderwetse flipperkast spelen. Ook de wiet is zeker goed en niet erg duur. Je kunt meestal recht voor de deur parkeren, gratis. Over het algemeen is de Black Widow een goede shop waar je lekker relaxed kunt roken zonder al te veel mensen om je heen. En als er wel veel mensen zijn, is het meestal erg gezellig. De Black Widow heeft erg goede wiet, maar ook redelijk goedkope. De Black Widow in Maastricht is zeker een aanrader als je er nog nooit bent geweest, maar is ook een super coffeeshop om vaak terug te komen! 


Black Widow Maastricht: Openingstijden

Hieronder vindt u de openingsuren van de Black Widow Coffeeshop in Maastricht. Deze openingstijden zijn afgeleid van Google op 10 juni 2018 en kunnen afwijken van de werkelijke openingsuren.

 • Maandag:     11:00 - 00:00
 • Dinsdag:       11:00 - 00:00
 • Woensdag:   11:00 - 00:00
 • Donderdag:  11:00 - 00:00
 • Vrijdag:         11:00 - 00:00
 • Zaterdag:      11:00 - 00:00
 • Zondag:        11:00 - 00:00
 

Coffeeshop Black Widow Maastricht: Adres

De Coffeeshop Black Widow bevindt zich op de Bosscherweg 165 in Maastricht.

 

Coffeeshop Black Widow in Maastricht voor belgen en andere buitenlanders

Helaas mag de Black Widow in Maastricht geen Belgische, Franse, Duitse of andere buitenlandse klanten binnenlaten of wiet verkopen. Dat is niet hun eigen keuze, maar een regel die geldt voor alle coffeeshops in Maastricht. Belgen zijn dus niet welkom. Ook Nederlanders die in het buitenland woonachtig zijn mogen in Maastricht geen coffeeshops bezoeken. Let ook op als je een Nederlandse klant bent, want je hebt kans dat je gevraagd wordt om een bewijs dat je in Nederland woont (een recente brief van de bank of gemeente, bijvoorbeeld).

 

Andere Coffeeshops in Maastricht:

 

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.