Wiet pizza maken

Wiet pizza, happy pizza of space pizza is een heerlijk gerecht en een geweldige manier om eens flink stoned te worden. Pizza is op zich al lekker genoeg, en met een beetje extra cannabis wordt het helemaal leuk. Op deze pagina lees je precies hoe je zelf een wiet pizza kunt maken.

Een pizza met wiet bakken

Wiet PizzaEr zijn grof gezegd twee manieren om zelf een pizza met wiet te maken. Je kunt de wiet gewoon over de pizza strooien, of je pakt het wat professioneler aan; namelijk met een beetje wietolie!

1. Wiet op een pizza

De snelste en gemakkelijkste manier om een happy pizza, of pizza met wiet te maken, is door een pizza te bereiden zoals je dit normaal zou doen. Je kunt er ook een bestellen of kopen bij een pizzeria. We gaan er in dit geval even van uit dat je een diepvriespizza maakt. Bak de pizza zoals je dit normaal zou doen, op ongeveer 180 tot 200 graden. Zodra de pizza bijna klaar is, haal je 'm uit de oven en verlaag je de temperatuur naar zo'n 110 graden celsius. Ondertussen kun je de gemalen wiet over de pizza strooien, voor een goed resultaat met wat extra kaas en eventueel gemengd met italiaanse kruiden zoals oregano. Laat de pizza nog een minuut of 2-3 in de oven bakken, en je wiet pizza is klaar!

Wanneer je een pizza bestelt of gaat halen bij een pizzeria, zijn de laatste stappen hetzelfde. Strooi de wiet over de pizza, doe een klein beetje extra kaas erbij en bak hem nog een paar minuten op 120 graden celsius. Makkelijker kan bijna niet!

2. Wietolie of hasjolie op een pizza

Wanneer je cannabisolie tot je beschikking hebt kun je een wietpizza maken op verschillende manieren. Een van de manieren is om een saus te maken waar cannabinoïden in verwerkt zijn, of door de olie te verwerken in ingrediënten van de pizza. Je kunt het bijvoorbeeld zelfs in het deeg verwerken.

Let wel op dat je ook bij deze methode geen al te hoge temperatuur gebruikt om de pizza te bakken, dan gaan de cannabinoïden verloren en is al het werk voor niets geweest. Bak op maximaal 120 graden celsius om te voorkomen dat je werkzame stoffen verdampen.

Succes met het bereiden van je eigen wiet pizza!

Ps. Neem eens een kijkje naar onze bongs, topkwaliteit voor de laagste prijzen!

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.