Coffeeshop Kosbor in Maastricht | Recensie

De Kosbor Coffeeshop in Maastricht is een van onze favoriete coffeeshops. In deze recensie kun je precies lezen waarom.

Hoewel we normaal gesproken nog geen ervaring hebben met de coffeeshops de we beoordelen, zijn we al een aantal keer bij de Kosbor in Maastricht geweest. De Kosbor is namelijk een zeer aangename coffeeshop en een echte aanrader vergeleken met veel andere Limburgse coffeeshops.

De Kosbor: eerste indruk

Wanneer je in de Kosbor binnenkomt, moet je in het halletje waar het personeel je identiteitsbewijs checkt wachten tot je door de tweede deur gelaten wordt.

Het personeel in de Kosbor is altijd erg vriendelijk. En dan bedoel ik ook echt altijd. Hoewel we al vaker in de Kosbor zijn geweest, hebben we nog nooit meegemaakt dat we onaardig behandeld werden. Je kan altijd rustig vragen of je een soortje mag zien of ruiken, het personeel bedient je persoonlijk en zo nu en dan maken ze ook wel eens een grappige opmerking, tegen elkaar of tegen de klanten. Al met al sta je meestal met een lach aan de balie.

Met de service is bij de Kosbor dus echt niets mis. Ook draait het personeel vaak hun eigen muziek in plaats van radio, wat naar mijn mening ook een pluspunt is. Ik heb dan ook geregeld nummers die ik in de Kosbor heb gehoord toegevoegd aan mijn Spotify-lijst.

Coffeeshop Kosbor: de wiet

Dan de wiet. Bij de Kosbor heb je een redelijk ruime keuze uit goede, populaire soorten. De prijzen zijn normaal (voor in Maastricht) en de kwaliteit is altijd goed. Het personeel zal ook niet snel liegen over de kwaliteit van een soortje. Is een bepaalde soort wat minder in kwaliteit, dan zeggen ze dit ook eerlijk.

Ook kun je in de Kosbor fijn zitten. Er zijn best veel tafels met simpele stoeltjes, en in de hoek is een Playstation waar je met z’n tweeën FIFA kunt spelen. Er hangt altijd een rustige, aangename sfeer en je kunt er rustig een uur blijven zitten zonder dat je naar buiten gekeken wordt. Om dat nog wat beter te maken krijg je goede koffie en cappuccino, vers gemaakt met vers geklopt schuim.

Ons oordeel

Over het algemeen is de Kosbor echt een super coffeeshop. Het is eenvoudig, maar alles in de Kosbor is van zeer goede kwaliteit, van de wiet die ze verkopen tot de manier waarop het is ingericht. Ben je op zoek naar een goede coffeeshop in Maastricht, die niet gericht is op verkoop aan wiettoeristen? Dan is de Kosbor zeker een shop die je een keertje moet proberen. Benieuwd naar de Mary Jane, Black Widow en Easy Going? Lees hier onze reviews!

 

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.