Coffeeshop High Times Eindhoven - Recensie / Review

In deze recensie over Coffeeshop High Times in Eindhoven lees je alles wat je over een shop zou moeten weten. Is de High Times de leukste coffeeshop van Stratum of zelfs Eindhoven, of kun je hier beter niet heen gaan? Dat lees je hieronder!

 

Coffeeshop High Times: een algemene indruk 

Als je op zoek bent naar een rustige coffeeshop waar je gezellig even met je vrienden kunt chillen, of gewoon lekker in je eentje tot rust kunt komen, dan zit je bij de High Times zeker goed. Je komt binnen in een soort van hal waar je aan de balie je wiet, hasj of koffie kunt bestellen. Het personeel begroet je zeer vriendelijk, zowel de beveiliger voor de deur als de charmante dames achter de balie. Als je om advies vraagt naar de beste soortjes, is het geen enkel probleem om even de wiet te bekijken en eraan te ruiken voordat je een zakje koopt. Alles is wel van tevoren afgewogen, dus je kunt niet zelf je toppen uitkiezen. 

Zodra de zaken zijn gedaan, om het zo maar even te zeggen, kun je gaan roken in een aparte rookruimte. Deze ruimte is met glazen wanden afgescheiden van de rest van de shop, dus je krijgt er niet snel een opgesloten gevoel. De ruimte is gezellig ingericht met mooie stoelen, tafels en banken tegen de muur, een grote glazen vaporizer, met in het midden van de shop een pooltafel. Wie houdt er nou niet van een biljarttafel in een coffeeshop?

Er is best veel ruimte om te zitten, maar het is geen echt grote shop (kleiner dan bijv. de Indian). Het viel meteen op dat de High Times een nette coffeeshop is, met schone tafels en een moderne inrichting. Tijdens dat wij er zaten werden alle tafels nog even afgeveegd door het personeel. Ook de toiletten waren zeer netjes en schoon, dat is altijd een pluspunt! 

 

Parkeergelegenheid

Als je met de auto komt, van ver weg of dichtbij, is het altijd fijn als je recht voor de deur bij de coffeeshop kunt parkeren. En in Eindhoven kan dat! Bij de High Times kun je gewoon gratis in de wijk van de coffeeshop parkeren, zodat je slechts enkele meters hoeft te lopen naar de shop. Ideaal!

 

Coffeeshop High Times Eindhoven Menu

Het menu van de High Times is niet heel uitgebreid. Je kunt kiezen uit enkele soorten wiet en hasj, maar de prijzen per gram vallen reuze mee. Ik vroeg om de goedkoopste te zien (deze was ook maar 7 of 8 euro per gram), maar die zag er niet zo goed uit. De duurste, "haze" voor 13 euro zag er een heel stuk beter uit, dus we besloten die te nemen. 

Alle wiet is van tevoren afgewogen. Maar waar bij veel coffeeshops de prijzen variëren, kosten de zakjes bij de High Times allemaal 7, 15 of 30 euro. De hoeveelheid wiet die daarin zit is afhankelijk van de soort die je kiest. Zo kregen wij 1.30 gram Haze voor 15 euro. De haze beviel ons beide zeker wel; het was geen speciale soort met een lekker zoet smaakje o.i.d., maar hij smaakte ook zeker niet verkeerd en het over het effect viel niets te klagen!

Coffeeshop High Times Eindhoven: de wiet

 

Coffeeshop High Times Eindhoven: geopend voor Belgen? (2019)

Coffeeshop High Times in Eindhoven is anno 2019 gewoon toegankelijk voor Belgen, Duitsers en andere buitenlandse toeristen zonder wietpas. Er is geen sprake van een ingezetenencriterium, zoals dat wel is in o.a. Maastricht en Sittard. 

 

Contactgegevens Coffeeshop High Times:

Adres: Roostenlaan 24A, 5644 GE Eindhoven, Nederland (Holandia / Pays-Bas)

Telefoon: +31 40 212 1971

 

Coffeeshop High Times Eindhoven: openingstijden

  • Maandag:      11:00 - 23:00
  • Dinsdag:        11:00 - 23:00
  • Woensdag:    11:00 - 23:00
  • Donderdag:   11:00 - 23:00
  • Vrijdag:          11:00 - 23:00
  • Zaterdag:       11:00 - 23:00
  • Zondag:         14:00 - 23:00

 

Andere coffeeshops

 

Coffeeshop High Times Eindhoven - ingang

 

Coffeeshop High Times Eindhoven: pooltafel

 Coffeeshop High Times Eindhoven: voordeur

 Coffeeshop High Times Eindhoven

 Coffeeshop High Times Cappuccino

Bongify is de #1 Online Bong Specialist van Europa. Wij hebben een ruim assortiment bongs, dab rigs, grinders, vloei, allerlei bong- & rook-accessoires en nog veel meer tegen de laagste prijzen. Neem een kijkje op onze homepage en profiteer van gratis goodies bij iedere bestelling en gratis verzending vanaf €75,-!

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.