Coffeeshop The Wall Eindhoven - Recensie / Review

Wij van Bongify gingen naar Coffeeshop The Wall in Eindhoven om een recensie te schrijven, zodat jullie allemaal weten of dit een goede coffeeshop is, of dat je deze beter kunt vermijden. In dit artikel lees je alles over de coffeeshop van een algemene indruk tot het menu, de bereikbaarheid en parkeergelegenheid, openingstijden en adres / contactgegevens.

 

Coffeeshop The Wall EindhovenCoffeeshop The Wall Eindhoven: de eerste indruk

Zodra je bij de coffeeshop aan komt lopen wordt je zeer vriendelijk begroet door de beveiliger. Deze deed niet moeilijk aan de deur, en al voordat wij onze identiteitsbewijzen lieten zien mochten we direct doorlopen naar binnen. Wanneer je binnenkomt valt direct op dat het geen grote coffeeshop is, en ook geen coffeeshop waar je urenlang kunt gaan chillen (dat kan misschien wel, maar de shop is er niet echt op ingericht). In het midden van de ruimte staat een grote tafel met enkele krukken, en tegen de muur zijn nog een aantal kleinere tafeltjes met krukken gemaakt waar je fijn even snel een joint kunt rollen. Het is overigens niet verboden om in deze shop te roken, dus je kunt er rustig je jointje oproken nadat je hem hebt gerold! Je hoeft hiervoor niet naar buiten, in tegenstelling tot bijvoorbeeld de meeste coffeeshops in Utrecht. Daarnaast kun je nog aan de (kleine) bar gaan zitten. Echter: je kunt aan de bar geen koffie bestellen, die worden in The Wall niet geserveerd. Dat is natuurlijk minder voor de koffiedrinkers onder ons!

De twee dames achter de balie hielpen ons heel vriendelijk: wij mochten zonder problemen de wiet zien en ruiken om een goede keuze te maken. Helaas waren de Haze-soorten (Silver Haze en Lemon Haze) op, dus wij namen Gorrila Glue. De Haze-soortjes zouden een kwartiertje later komen, dus daar hebben wij maar even op gewacht terwijl we in de coffeeshop een jointje rolden. De meeste wiet zag er prima uit, en smaakte ook zeker niet slecht. In onze ervaring is dit een van de beste coffeeshops in Eindhoven qua prijs/kwaliteit-verhouding, maar wij vinden de kwaliteit van wiet in bijvoorbeeld Amsterdam en Maastricht over het algemeen toch net iets beter.

Coffeeshop The Wall in Eindhoven staat bekend om zijn goede voorgedraaide joints. Deze zijn niet duur, en er geldt zelfs een aanbieding: bij aankoop van 10 joints, ééntje gratis!

Wat ons vooral heel erg opviel in de tijd dat we zaten te wachten op de haze, is dat het verschrikkelijk druk was in de coffeeshop! Er was een constante stroom van mensen die kwam en ging. Dit was overigens niet storend, we konden gewoon rustig ons jointje roken. Hieraan zag je ook wel dat het een echte afhaal-shop is, en dat de meeste mensen niet binnen blijven hangen. Dat komt ook vooral door de weinige zitplaatsen, je kunt er rustig een jointje draaien en/of roken, maar het is meer ingericht als afhaal coffeeshop. Er hangen wel 2 tv’s, dus er is wel iets te zien wanneer je binnen zit. Maar gezien de ruime hoeveelheid klanten die constant blijft komen, is er sowieso wel genoeg te zien! Wij voelen ons wel verplicht om te vermelden dat, ondanks de minimalistische inrichting en afhaal-mentaliteit, er een zeer gezellig sfeertje in de shop hing!

Maar waar komt de naam "The Wall" eigenlijk vandaan? Wij weten het eigenlijk niet precies, maar wat wij wel weten is dat het logo is afgeleid van het album "The Wall" van Pink Floyd! Buiten is hier niet veel van te zien, maar achter de balie hangt een grote decoratie in de vorm van een witte "wall" (net als op het album van Pink Floyd / Roger Waters) met het rode logo ervoor. Of de naam van de coffeeshop iets met Pink Floyd te maken heeft, geen idee, maar voor de PF-fans onder ons is het een leuke bijkomstigheid!

 

Coffeeshop The Wall Eindhoven Menu

 

Wiet:

 • Lemon haze €13
 • Super Silver Haze €13
 • Gorrila Glue €10
 • White Russian €10
 • Enemy of the state €10

 

Hasj:

 • Royal €9
 • Critical €8
 • Hiya Hia €7
 • Super Polm €6
 

Aanbiedingen:

 • 5 gram gruis voor 30eu
 • 10 joints, 1 gratis!

 Coffeeshop The Wall Eindhoven - Lemon Haze


Coffeeshop The Wall in Eindhoven: Openingstijden

De Coffeeshop The Wall Eindhoven openingstijden zijn hieronder te vinden. Deze openingstijden zijn afgeleid van Google op 23 juli 2019 en kunnen afwijken van de werkelijke openingstijden. 

 

 • Maandag:      08:00 - 00:00
 • Dinsdag:        08:00 - 00:00
 • Woensdag:    08:00 - 00:00
 • Donderdag:   08:00 - 00:00
 • Vrijdag:          08:00 - 00:00
 • Zaterdag:       08:00 - 00:00
 • Zondag:         10:00 - 00:00

 

Net als in alle andere coffeeshops in Eindhoven zijn buitenlanders, waaronder Belgen en Duitsers, gewoon welkom! Dit in tegenstelling tot de meeste coffeeshops in Limburg, waar het zogenaamde "ingezetencriterium" (de wietpas) geldt. Daar mogen géén mensen coffeeshops binnen die niet in Nederland wonen.

 

Coffeeshop The Wall Eindhoven: bereikbaarheid, parkeergelegenheid en adres / contact

De parkeergelegenheid bij de Wall in Eindhoven is op het eerste gezicht niet zo geweldig: de shop ligt aan een drukke weg en er zijn geen parkeerplaatsen voor de deur. Echter, wanneer je langs de coffeeshop rijdt kun je om de hoek de auto parkeren, voor de Jumbo. De parkeerplaatsen daar zijn gratis, en toen wij er waren was er ruim voldoende plaats! Vanaf daar is het slechts één of twee minuutjes lopen naar de coffeeshop. De parkeergelegenheid is dus prima! Er zijn daarnaast ook enkele andere parkeerplaatsen in de buurt, maar wij weten niet zeker of je daar wel moet betalen.

 

Is het mogelijk om vanuit het station naar coffeeshop The Wall the lopen, en zo ja, hoe loop je vanuit het station naar de coffeeshop? Hieronder is een afbeelding met de looproute van 22 minuten weergegeven via de Boschdijk. Een andere mogelijkheid is om de sprinter-trein naar station Strijp-S te nemen en vanuit daar te lopen. Dat duurt slechts 5 minuten, en is nog geen halve kilometer!

Loopafstand Station Eindhoven - Coffeeshop The Wall

 

Contactgegevens Coffeeshop The Wall:

Adres: Marconilaan 23-C, 5612 HM Eindhoven

Telefoon: 040 243 6362

Facebook: https://www.facebook.com/CoffeeshopTheWall

 

Andere coffeeshops

 Coffeeshop The Wall Eindhoven - Lemon Haze (in zakje)

 

Coffeeshop The Wall Eindhoven - Gorilla Glue

Bongify is de #1 Online Bong Specialist van Europa. Wij hebben een ruim assortiment bongs, dab rigs, grinders, vloei, allerlei bong- & rook-accessoires en nog veel meer tegen de laagste prijzen. Neem een kijkje op onze homepage en profiteer van gratis goodies bij iedere bestelling en gratis verzending vanaf €75,-!

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.