Dope Bros 'Hammer Series' Amsterdam Bong (Groen)

€ 39,99
Niet op voorraad
SKU
G148G

Deze Dope Bros 'Hammer Series' Amsterdam Bong is een echte all-rounder gemaakt van het uiterst sterke borosilicaatglas. Of je nou één keer per maand bong rookt of meerdere keren per dag, deze Amsterdam Bong uit de Hammer Series van Dope Bros is voor iedereen geschikt!

Dit is een ijs bong, wat betekent dat je de bong kunt vullen met ijsklontjes. Daarvoor zijn de inkepingen in het glas bedoeld; die houden het ijs vast in de hals van de bong, boven het water. Het smeltende ijswater verkoelt ook het water onderin de bong. Het ijs maakt de rook koeler en zachtaardiger op de keel. Maar dat betekent niet dat je de bong met ijs móet vullen; ook met alleen water functioneert hij meer dan prima.

Dankzij de Diffuser Downstem (de downpipe met 6 gleufjes aan de onderkant) wordt de rook heel goed door het water verspreid, en krijg je veel meer bubbeltjes dan bij een normale downstem. De oppervlakte van de rook die wordt blootgesteld aan het water is veel groter, waardoor het water goed zijn werk kan doen: namelijk, het koelen, filteren en verzachten van de rook. Het water in de bong maakt de rook een stuk aangenamer om in te ademen, en zorgt ervoor dat je minder snel hoeft te hoesten terwijl je gigantische hoeveelheden rook kunt inademen. Maar het bongwater maakt de rook ook zuiverder, door ongewenste deeltjes (zoals teer) gedeeltelijk uit de rook te filteren. Deze blijven achter in het water, en komen dus niet in je longen terecht!

Het dikke glas maakt dit een slijtvaste bong die wel tegen een (klein) stootje kan. Ook is hij geschikt om onder de warme kraan uit te spoelen door de hittebestendigheid van het glas, en door het harde oppervlakte zul je niet snel last hebben van krassen. De dikke glazen voet is een indrukwekkend stukje glaskunst, die laat zien dat meer soms toch wel beter is. De SG19 (18,8mm) aansluiting van de downstem is dan ook zeer stevig en zal niet snel breken bij normaal gebruik van de bong. Vaak is deze aansluiting een zwak punt, maar door het dikke glas is dat bij deze bong geen probleem.

Het klapgat (luchtgat) kan worden afgesloten met de inbegrepen rubberen plug: zo kun je kiezen of je wel of geen klapgat in je bong wilt. Je kunt namelijk ook de bowl optillen aan het glazen handvat, zoals bij Amerikaanse bongs gebruikelijk is. Ook kun je de bong laten vollopen met water en bong cleaner om hem schoon te maken dankzij de plug. Ideaal!

Verkrijgbaar in rood, groen en zwart

Bongify verkoopt uitsluitend ORIGINELE Dope Bros bongs

 

Over de Dope Bros 'Hammer Series' Amsterdam Bong (Groen)

 • Rechte Glazen IJs Bong
 • Gemaakt door Dope Bros
 • Hoge Kwaliteit Borosilicaatglas (5mm dik)
 • 42 Centimeter Hoog
 • Met Diffuser Downstem (12cm lang)
 • Met IJs-Houders (IJs Bong)
 • Klapgat met Rubberen Plug (Luchtgat)
 • Aansluitingen: SG19 (18,8mm) (bowl en downstem)
 • Dikke Glazen Voet (22cm dik)
 • Met Dope Bros / Amsterdam logo
 • Bowl met Glazen Handvat inbegrepen
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.