Recycler Bongs

Recycler Bongs zijn een fantastische innovatie in de wereld van bong roken. Maar wat is een recycler bong precies? (Nee, we hebben het hier niet over bongs gemaakt van gerecycled glas). En wat is het verschil tussen een recycler en een bong? Al deze vragen worden beantwoord op deze pagina, evenals een gedetailleerde beschrijving over hoe je recycler bongs moet roken, de voordelen van recycler bongs en nog veel meer. We hebben vele verschillende soorten en modellen recycler bongs te koop in onze winkel: goedkope recycler bongs, dubbele recycler bongs, inline recycler bongs, clover recycler bongs, dik glas recycler bongs voor kruiden en recycler dab rigs voor olie/concentraten, veelal gemaakt door het luxe Duitse bong merk Blaze Glass. Vrijwel alle bongs en recyclers in ons assortiment zijn gemaakt van het sterke en duurzame borosilicaatglas (ook bekend als "Laboratory Glass" of "Scientific Glass").

Maar stel dat je al een fijne bong hebt. Moet je dan een nieuwe recycler bong kopen? Waarschijnlijk niet! We hebben een grote selectie externe recyclers voor bongs, ook bekend als recycler precoolers. Met deze externe recyclers kun je je huidige bong upgraden naar een next-level rookmachine die een veel betere rookervaring biedt, zonder dat je een hele nieuwe bong hoeft te kopen!

Dus, zijn recycler bongs het geld waard? Als je het ons vraagt, is daar geen twijfel over mogelijk!

 

Recycler Bong: Hoe werkt het?

Hoe werkt een recycler bong? Simpel! Een recycler bong heeft (minstens) twee waterkamers. Wanneer je de recycler bong "hit", wordt het water samen met de rook mee omhoog gezogen naar de tweede waterkamer, waar de rook een tweede keer wordt gekoeld. Vervolgens stroomt het water via een ander buisje terug naar de onderste waterkamer. Als je een recycler bong in actie wilt zien, kun je ons Youtube-kanaal bekijken. De definitie van recycler bongs is simpelweg "een bong waarin het water omhoog wordt gezogen naar de recycle-kamer en vervolgens het water terug stroomt naar de onderste kamer". Het water wordt dus gerecycled. Maar waarom? Wat is het doel van recycler bongs? Het voornaamste doel is het verbeteren van de kwaliteit van de rook zodat het roken veel plezieriger wordt. De rook wordt zeer goed gekoeld en gefilterd, waardoor je nog maar heel weinig onzuiverheden (zoals teer) inademt. De meeste onzuiverheden blijven achter in de bong! Veel mensen weten niet goed hoe ze een recycler bong moeten vullen met de juiste hoeveelheid water, maar dat is heel eenvoudig. Zorg ervoor dat de onderste waterkamer minstens driekwart gevuld is met water. Het maakt niet uit of je een grote recycler bong, een kleine recycler bong of zelfs een mini recycler hebt: ze doen hun werk allemaal zeer goed!

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.