Smokebuddy Original 'Glow' Air Filter

€ 22,95
Out of stock
SKU
50 10 07-48

De Smokebuddy Original 'Glow' Air Filter is een fantastische gadget om discreet te roken. De Smoke Buddy is ontworpen om luchtjes effectief uit je rook te filteren. Hij filtert de rook ook van vieze deeltjes, zodat je je ook niet druk hoeft te maken om 'meeroken'. De Smoke Buddy Original is ontworpen in de Verenigde Staten (USA), en heeft een speciale, gepatenteerde actieve koolstof-filter. Dankzij de vele goede Smoke Buddy reviews, is deze bong / joint filter in korte tijd immens populair geworden. Blaas simpelweg de geïnhaleerde rook uit door de SmokeBuddy filter, en er komt aan de andere kant schone, geurloze lucht uit.

Hoe lang gaat de SmokeBuddy mee? Volgens de fabrikant is de Smoke Buddy Original goed om minstens 300 keer te gebruiken, misschien wel vaker. Een SmokeBuddy kopen hoef je dus niet vaak te doen. Dit is de SmokeBuddy "Glow In The Dark" versie, maar de binnenkant is exact hetzelfde als de smokebuddy original. De Smoke Buddy Jr is iets kleiner dan deze.

De SmokeBuddy Original 'Glow' wiet filter is een ideaal om thuis, in de auto, of op het werk te roken. Hij wordt geleverd met een gratis Mr. Smokebuddy sleutelhanger. Wij verkopen enkel originele SmokeBuddy producten, geen goedkope namaak varianten. Bestel deze hoge kwaliteit rook filter online bij Bongify, de Bong Specialist.

 

Over de SmokeBuddy Original 'Glow' Air Filter

  • Filter de geur uit je joint of bong-rook
  • SmokeBuddy Original "Glow In The Dark"
  • Materiaal: Gemaakt van Plastic
  • Kleur: Blauw, Glow In The Dark
  • Formaat: 100 x 55 x 55 mm
  • Met 'Mr. Smokebuddy' Sleutelhanger
  • Werkt minstens 300 keer
Write Your Own Review
You're reviewing:Smokebuddy Original 'Glow' Air Filter
We found other products you might like!

Whatsapp customer service

Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.