Coffeeshop Mississippi Maastricht – Recensie

Coffeeshop Mississippi in Maastricht is ongetwijfeld een van de meest bekende coffeeshops in Limburg. Volgens velen is de Mississippi de beste coffeeshop van Maastricht. Na lange tijd niet meer in Coffeeshop Mississippi geweest te zijn, besloten wij dat het tijd was om deze coffeeshop opnieuw te beoordelen.

 

Coffeeshop Mississippi – De eerste indruk

Vrijwel iedere Limburgse stoner is wel eens in de Mississippi geweest.

 • De jongen achter de balie was vriendelijk, wist waar hij over praatte (wat wiet betreft) en gaf goede suggesties. Hij liet zonder te vragen het bakje wiet zien en ruiken, +1
 • De cappuccino was lekker. Een beetje veel schuim in verhouding tot de hoeveelheid koffie, maar het was alles behalve een slechte kop koffie.
Wat ons wel telkens weer verbaast bij deze coffeeshop, is dat de lederen bekleding van de banken al jaren versleten is. Dit is natuurlijk slechts een detail, maar het zou voor deze shop wel echt een upgrade zijn om het interieur eens op te lappen. Desondanks zitten de banken wel erg comfortabel en kun je lekker en ongestoord je jointje roken en ondertussen tv-kijken of bijvoorbeeld even op je laptop mailtjes beantwoorden.

 

De Wiet bij Mississippi Maastricht

Hoewel de Mississippi enkele jaren geleden niet bepaald bekend stond om goede kwaliteit wiet, kunnen wij niet zeggen dat wij dit de afgelopen jaren zelf hebben ervaren. 

Wat opvalt wanneer je bij de Mississippi wiet gaat bestellen, is dat de prijslijst zeer uitgebreid is. Je kunt rustig zeggen dat de Mississippi wel tot 2 of 3 keer zo veel strains op de lijst heeft staan als veel andere coffeeshops. Maar veel strains hoeft natuurlijk niet direct goede kwaliteit te betekenen. Het kan de keuze ook lastiger maken voor degenen die niet vaak in de Mississippi komen, of voor personen die weinig verstand hebben van wiet.

Daarom is het aan te raden om aan het personeel te vragen welke soort zij zouden aanbevelen. Zo deden wij dat ook in de Mississippi. Ik vroeg naar welke haze of sativa ik het beste kon nemen, en mij werd direct de AMG aanbevolen. Dit was wel wat verrassend, aangezien bij deze shop verschillende soortjes van 14 à 15 euro per gram op het menu staan en de AMG slechts een euro of 12 was. Zonder er verder om te vragen liet hij mij direct het bakje met de AMG zien en ruiken, en het leek inderdaad een erg lekker soortje; vol trichomen, een lekkere geur en mooie topjes, geen gruis. Het leek mij een goede keuze, en ik besloot er een grammetje van te nemen.

De AMG rook sterk en zag er goed uit. Ook de smaak en het effect waren absoluut niet slecht. Het was een echte AMG met een creatieve sativa high; geen bewerkte zooi, gewoon goede wiet waar eigenlijk niets over te klagen viel.

Over de rest van het Mississippi Maastricht menu kunnen wij weinig zeggen aangezien we niet alle strains konden proberen, maar in onze ervaring heeft de Mississippi eigenlijk nooit (meer?) slechte wiet.

 

Mississippi Maastricht – Wietpas

Sinds de invoering van de wietpas in Maastricht zijn buitenlanders niet meer welkom in de Maastrichtse coffeeshops. Hier kunnen de coffeeshops zelf niets aan doen, het is namelijk gemeentebeleid. Toch zijn er enkele coffeeshops in Maastricht gecontroleerd en (tijdelijk) gesloten.             

Duitse, Belgische en Franse klanten zijn dus niet langer welkom in de Mississippi. Ook Nederlanders die zijn verhuisd naar het buitenland mogen dus niet naar binnen, omdat het gaat om je woonplaats. Wil je als Nederlander bij de Mississippi naar binnen, dan zul je een bewijs moeten tonen dat je woonachtig bent in Nederland. Dit kun je aantonen door bijvoorbeeld een recente brief van de gemeente mee te nemen, samen met een geldig legitimatiebewijs.

 

Coffeeshop Mississippi Maastricht – Openingstijden (2018)

Hieronder vindt u de openingstijden van Coffeeshop Mississippi in Maastricht. Deze openingsuren zijn afgeleid van Google op 10 juni 2018 en kunnen afwijken van de werkelijke openingstijden.

 • Maandag:           09:30 – 02:00
 • Dinsdag:             09:30 – 02:00
 • Woensdag:         09:30 – 02:00
 • Donderdag:        09:30 – 02:00
 • Vrijdag:               09:30 – 02:00
 • Zaterdag:            09:30 – 02:00
 • Zondag:              09:30 – 02:00
 

Coffeeshop Mississippi Maastricht Adres

 

Andere coffeeshops in Maastricht

 

 

Nieuwe producten
 1. Face Mask 'Highdays for Future'
  Face Mask 'Highdays for Future'
  Speciale prijs € 8,99 Normale prijs € 9,99
 2. Face Mask 'Weed'
  Face Mask 'Weed'
  Speciale prijs € 8,99 Normale prijs € 9,99

Klik hier voor alle bongs
Copyright © 2018 Bongify. All rights reserved.